Το μήνυμα για τις εκλογές της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Γ. Κασαπίδη Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Γιούλας



Καλώ όλους τους Δυτικομακεδόνες να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το συνδυασμό «Αλλάζουμε Πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη στις Περιφερειακές Εκλογές.

Γιατί ΜΟΝΟ ο Γιώργος Κασαπίδης αποτελεί εγγύηση για το μέλλον αυτού του τόπου. Γιατί ΜΟΝΟ αυτός μπορεί να φέρει την αξιοπιστία στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, να υπηρετήσει καλύτερα τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο, να προασπίσει τα συμφέροντα της Δυτικής Μακεδονίας και να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για το παρόν και το μέλλον όλων των πολιτών.

Καλώ όλους τους Δυτικομακεδόνες να στηρίξουν τον συνδυασμό «αλλάζουμε πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη γιατί όλοι εμείς είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια έτοιμη να προσφέρει έργα ανάπτυξης για κάθε πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας, από τα αστικά κέντρα ως τα όμορφα χωριά μας.

Γιατί εμείς είμαστε το Ν Ε Ο που πιστεύει στην ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια, ανασύροντάς τες στην επιφάνεια και το φως για το καλό της κοινωνίας μας.

Γιατί εμείς σεβόμαστε την ιστορία της Μακεδονίας μας, την ιστορία του τόπου μας και η εκτίμηση για τους ανθρώπους που χτίζουν το μέλλον του αποτελούν οπωσδήποτε την αφετηρία.

Δεσμευόμαστε να σας εκπροσωπήσουμε όχι απλώς με λόγια που εύκολα λέγονται αλλά με έργα.

Εμείς δεν είμαστε ξένοι. Θα είμαστε και αύριο εδώ κοντά σας, μαζί σας. Δώστε μας την ευκαιρία να το αποδείξουμε.

Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Παναγιώτα (Γιούλα)
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης
Αλλάζουμε Πορεία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.