Συναντήσεις του Δημάρχου Κοζάνης με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Τεχνικό Επιμελητήριο



«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγορά της Κοζάνης» τόνισε ο Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο- Μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές από την έγκριση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου

«Αποδείξαμε στην πράξη πως όταν υπάρχει καλή συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα για όλους μπορεί να έχει. Η έγκριση της χρηματοδότησης του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου και μάλιστα σε μια από τις πρώτες θέσεις αξιολόγησης σε όλη την Ελλάδα, είναι μια μεγάλη κοινή επιτυχία με την οποία θα επενδυθούν 1,9εκ. ευρώ στο εμπορικό κέντρο της Κοζάνης» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Δραγατσίκα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου με αποτέλεσμα ο χρόνος αποπληρωμής των προμηθευτών να είναι 52 μέρες και να είναι ευκολότερη η συμμετοχή μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, στις κοινές προσπάθειες εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών όπως οι Λευκές Νύχτες, οι μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, η προσέλκυση επενδύσεων με οικονομικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία όπως αυτή του αεροδρομίου Κοζάνης κ.α.

«Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής και η επιχειρηματικότητα έχουν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου οικονομικού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής. Η έμπρακτη συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και αυτός είναι ο στόχος μας και για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο» κατέληξε ο Λευτέρης Ιωαννίδης.

“Να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία του Δήμου με το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας” – Ο Λευτέρης Ιωαννίδης και ο συνδυασμός του στο Τεχνικό Επιμελητήριο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Μαυροματίδη, και μέλη της Διοικούσας επιτροπής, είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση Λευτέρης Ιωαννίδης και υποψήφιοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΤΕΕ στο θέμα της Δίκαιης Μετάβασης, ένα θέμα που τέθηκε άμεσα και συστηματικά τα τελευταία χρόνια και οδήγησε στη δημιουργία του Εθνικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.

Παράλληλα, τονίστηκε η συνεισφορά του ΤΕΕ στο θέμα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που έρχεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην πόλη, και στο ζήτημα της παραχώρησης του ΟΣΕ στον Δήμο Κοζάνης.

Υπογραμμίστηκε, επίσης, η συμβολή του ΤΕΕ στα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης, καθώς και η ενεργός παρουσία και συμμετοχή του στις διαβουλεύσεις και τις διαδικασίες του Δήμου.

Επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση συνεργασίας και στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.