Το τραγούδι που γράφτηκε με πολλή αγάπη για τον Αλέξανδρο Μελισσινό από την Κοζάνη και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της δράσης «Μανώλη μαζί μπορούμε»



Εκ μέρους των Artistas Balkan, έχουμε τη χαρά να σας κοινοποιήσουμε το τραγούδι μας Να δω τους Ήλιους Ανθισμένους (για τον Αλέξανδρο), μία δημιουργία που παρουσιάστηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση της δράσης Μανώλη μαζί μπορούμε, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, στις 12/5/2019.

Το τραγούδι γράφτηκε με πολλή αγάπη για τον Αλέξανδρο Μελισσινό και την περιπέτειά του, που μας συγκίνησε και μας ενέπνευσε όλους. Οι στίχοι και η μουσική είναι έμπνευση του Παντελή Ουσταγιαννίδη, ενώ η ενορχήστρωση και η φωνή του Ευριπίδη Στάμου, Προέδρου των ArtistasBalkan. Η δημιουργία του βίντεο θα ήταν αδύνατη, χωρίς τη συμβολή των φωτογράφων, Απόστολου Τσολάκη και Χρήστου Λαμπριανίδη.

Οι συντελεστές χάρισαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού στην οικογένεια του Αλέξανδρου Μελισσινού και εκείνη με τη σειρά της, τα δώρισε στη δράση Μανώλη μαζί μπορούμε. Ευχόμαστε, λοιπόν, με αυτό τον τρόπο να μπορέσουμε κι εμείς να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την υπέροχη δράση στήριξης των παιδιών με σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.