Η ΔΕΗ στο στόχαστρο Μητσοτάκη – Του Ρούλη Κοκελίδη



ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΔΕΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ. ΑΦΟΎ ΟΜΟΛΌΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΖΗΤΉΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΤΈΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ ΣΚΛΗΡΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟΝΊΖΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΌΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΌΤΙ Η ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΈΧΕΙ ΠΆΕΙ ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ.

Σημειωτέον ότι η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΔΕΗ κατά την άποψή Μητσοτάκη ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΟΜΌΛΟΓΟ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΏ ΤΟΥ 2Ο13 και έχει σχεδιάσει την αναπτυξιακή προοπτική της στο πλαίσιο της μακροχρόνιας ενεργειακής πολιτικής. Μια εξέλιξη που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα από την σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι βέβαιο ότι η ισοπεδωτική τοποθέτηση Μητσοτάκη είναι μια ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Δεν ήταν τυχαία, δεν ήταν γκάφα. ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΌ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.

Αυτό μάλλον είναι το νέο όραμα του. Με ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ νέο φιλελεύθερη πολιτική που δείχνει την ξεκάθαρη ακροδεξιά προοπτική, η οποία ανατριχιάζει πλέον πολλούς και στη ΝΔ, καθημερινά από τις εργασιακές σχέσεις, στην ενέργεια, στην υγεία μέχρι στο ασφαλιστικό αλά ΠΙΝΟΣΕΤ, προσπαθεί να πείσει με πρωτοφανή ελαφρότητα την Ελληνική κοινωνία χωρίς να έχει παρουσιάσει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα.

Τα πραγματικά σχέδια του ξεσκεπάζονται καθημερινά.Στόχος του είναι να γίνει ο ακραιφνής, ο κύριος εκφραστής των χορηγών του, τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Έχουν γνώση οι φ’υλακες κ. Μητσοτάκη…. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟΣ!!!!

Ρούλης Κοκελίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.