Έκτη και έβδομη συνάντηση επιμορφωτικού σεμιναρίου Ψυχολογίας, Ψυχικής Υγείας και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Κοζάνη



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 11 Μαΐου και την Κυριακή 12 Μαΐου του 2019, η έκτη και έβδομη Επιμορφωτική Συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην αίθουσα του Ιδιωτικού Ιεκ Βολτέρος. Το Σάββατο 11 Μαΐου με εκπαιδεύτρια την κ. Ελένη Σάββα, Δικηγόρο και Συντονίστρια την Κοινωνιολόγο κ. Θεοδώρα Γκάση. Η έκτη συνάντηση είχε θέμα: « Διαζύγιο και Συνεπιμέλεια».

Και την Κυριακή 12 Μαΐου με εκπαιδεύτρια την κ. Γεωργία Κιζιρίδου και Συντονίστρια την Κοινωνιολόγο κ. Θεοδώρα Γκάση Ψυχολόγο, με θέμα: «Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός- NLP».

Υπεύθυνος καθηγητής των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων είναι ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Ευστράτιος Παπάνης. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η Ψυχολογία, η Συμβουλευτική και η Προπονητική Ζωής. Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει όλο το χειμώνα.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, που πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις όλη την Ελλάδα.

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται μια φορά τον μήνα. Σε όλους τους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα χορηγηθεί βεβαίωση.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου διαθέτει αρκετά επιμορφωτικά προγράμματα χρήσιμα για ανέργους, εκπαιδευτικούς, εργαζομένους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, εκπαιδευτές ενηλίκων κα. Πληροφορίες στο τηλ. 2251036520 και μέσω e-mail: ppy@aegean.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.