Ανακοίνωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης



Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας 2019 η κατάθεση τιμολογίων αγοράς κυψελών ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου 2019.

Το τιμολόγιο αγοράς κυψελών αντικατάστασης πρέπει να αναγράφει κυψέλη πλήρης, να είναι εξοφλημένο και να συνοδεύεται και από εξοφλητική απόδειξη.

Για ποσά μεγαλύτερα των 500 € η πληρωμή πρέπει να γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Τα τιμολόγια αγοράς κυψελών ή οι αποδείξεις αγοράς κατατίθενται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Για τη δράση 3.2 (μετακινήσεις μελισσοσμηνών) τα Δελτία Αποστολής ή οι φορτωτικές κατατίθενται στο Κέντρο Μελισσοκομίας μέχρι 30 Ιουνίου 2019. Οι φορτωτικές θα πρέπει να συνοδεύονται από εξοφλητική απόδειξη.

Όσοι μελισσοκόμοι έχουν εκκρεμότητες με την κατάθεση του εκκαθαριστικού του 2018 (με ακαθάριστο αγροτικό εισόδημα-τζίρο μεγαλύτερο των 5000€) και την βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών (ΜΑΑΕ από το ΚΕΠΠΥΕΛ) θα πρέπει να τις έχουν διευθετήσει το αργότερο έως 30 Ιουνίου 2019.

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στην οδό Πλαταιών 9, Κοζάνη , ώρες εξυπηρέτησης κοινού Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 14:30, τηλέφωνο επικοινωνίας 24610-21444.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.