«Αφύπνιση… #Τώρα» – Ο Αθανάσιος Δερμιτζάκης εξηγεί τους λόγους ενασχόλησής του με τα κοινά και με τον συνδυασμό του Β. Σημανδράκου «Κοζάνη Μπροστά»



– Γιατί θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Επειδή η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα, αυτή τη στιγμή μου δίνεται η δυνατότητα να διαφοροποιηθώ από εκείνους που απλά ενδιαφέρονται για την πολιτική, σε επίπεδο Δήμου και να εκφράσω την θέλησή μου, την επιθυμία μου να συμμετέχω ενεργά σε ένα πολύ-συλλεκτικό ψηφοδέλτιο, πέρα από την Κομματική μου τοποθέτηση. Η πρόσκληση του Βαγγέλη Σημανδράκου, μελλοντικού Δημάρχου Κοζάνης, με τιμά ιδιαίτερα.

– Πέντε λέξεις που σας χαρακτηρίζουν
Μεθοδικός, αποτελεσματικός, κοινωνικός, επίμονος, αναγνωρίσιμος, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.

Παρακολουθώ επί σειράς ετών τους συμπολίτες μου στις δραστηριότητές τους, ακούω τα προβλήματά τους και τους προβληματισμούς τους και ενώ μέχρι τώρα δεν είχα πολιτική εξουσία ή ευθύνη, τους προσέτρεξα με αποτελεσματικό τρόπο βασιζόμενος μόνον στον ανθρώπινο παράγοντα, στις γνώσεις μου, αλλά κυρίως στην θέληση να αλλάξω, να τροποποιήσω την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν. Η καθαρότητα των κινήσεων με διακρίνει καθώς και η αποτελεσματικότητα όσων αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας. Η επιστημονική μου κατάρτιση της Ιατρικής και η επαγγελματική μου πορεία ως Στρατιωτικός, διασφαλίζουν τις ποιότητες του χαρακτήρα μου που προανέφερα ήδη.

– Η ταπεινότητα σε κάνει σπουδαίο.
– Ο θεσμός σε κάνει άνθρωπο.
– Η ειλικρίνεια σε κάνει ξεχωριστό.
– Η απλότητα σε κάνει μοναδικό.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
(Γεν. Αρχίατρος Ε.Α. – Ιατρός αναισθησιολόγος – Ιατρός Εργασίας)

 

Αθανάσιος Δερμιτζάκης: “Ο Δήμος Κοζάνης αξίζει περισσότερα” (video spot)

“Ο Δήμος Κοζάνης αξίζει περισσότερα”
Δείτε το spot του Αθανασιίου Δερμιτζάκη,
υποψήφιου Δημοτικόυ Συμβούλου με τον συνδυασμό
του Ευάγγελου Σημανδράκου «Κοζάνη Μπροστά»

Δημοσιεύτηκε από Kozani.tv στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
O Αθανάσιος Χ. Δερμιτζάκης γεννήθηκε στο Βαλτερό Σερρών και ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη εκπαίδευσή του στην Ηράκλεια Σερρών.

Ακολούθως, η μέση εκπαίδευσή του συνεχίστηκε στο ΣΤ’ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Το 1970 εισήχθη στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 1976, ονομασθείς Ανθυπίατρος του Στρατού Ξηράς. Διεξήλθε όλη την ιεραρχία και το 1996 αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Γενικού Αρχιάτρου, ειδικότητος Ιατρού Αναισθησιολόγου.

Από το 1986 εγκαταστάθηκε στην πόλη της Κοζάνης όπου και ασκούσε τα καθήκοντά του Ιατρού-Αναισθησιολόγου και Ιατρού Εργασίας μέχρι τον Δεκέμβρη του 2016. Διετέλεσε Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και Ιατρός Εργασίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. (ΑΕΓΕΚ-ΙΟΝΙΟΣ-ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ-ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ), Υ.Η.Ε. ΙΛΑΡΙΩΝΑ, Γ.Ε.Π.(Σύμβουλος Υγιεινής και Ασφάλειας 2006-2016).

Υποδιευθυντής 403 Γεν. Στρατ. Νοσοκομείου Κοζάνης.

Διευθυντής Υγκού 9ης Μεραρχίας Πεζικού.

Μετείχε σε ιατρικά συνέδρια και εκπόνησε πλήθος εργασιών της ειδικότητός του και κατείχε θέση Διευθυντού του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης (2001-2003).

Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Δερμιτζάκη και είναι πατέρας δύο τέκνων της Βασιλικής και του Χρήστου.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.