Συνάντηση του Λ. Μαλούτα και μελών του συνδυασμού «Ενότητα» με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης



Συνάντηση στο ΤΕΕ είχαν ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ», με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ» με τους θεσμικούς φορείς.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον κ. Μαλούτα, ο οποίος όντας Χημικός Μηχανικός, είναι και μέλος του. Η Δ.Ε. ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κόσμος τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν τα μέλη της Δ.Ε., η οικονομική κρίση, η αποβιομηχάνιση και οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση τεχνικών έργων, έχουν πλήξει τόσο τους ιδιώτες μηχανικούς όσο και τις επιχειρήσεις του κλάδου – κατασκευαστικές, μελετητικές και εμπορικές.

Ο κ. Μαλούτας συμφώνησε και έθιξε το θέμα της ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στο νέο μοντέλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η περιοχή για να ξεφύγει από την κρίση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μόνο με κοινή βούληση και στενή συνεργασία ο Δήμος θα ξεφύγει από την κρίση και θα ακολουθήσει αναπτυξιακή τροχιά.

Τέλος, ο κ. Μαλούτας θυμήθηκε την εποχή που ο ίδιος ήταν εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ και δεν παρέλειψε να εκφράσει την χαρά του, για την συμμετοχή στο συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ» τριών μηχανικών, μελών του ΤΕΕ/ΤΔΜ.

Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης πραγματοποίησε ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ». Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αφού ο σύλλογος έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με τον επικεφαλής αλλά και πολλά μέλη του συνδυασμού.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους, που σχετίζονται με την προστασία της φύσης και τον εμπλουτισμό της σε ζωικό κεφάλαιο. Μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του.

Ο Λάζαρος Μαλούτας αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε ο ίδιος σαν Δήμαρχος κατά το παρελθόν με τον σύλλογο, σε θέματα πυροπροστασίας και γενικότερα προστασίας του περιβάλλοντος. Υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή του τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του συλλόγου, όσο και για την πραγματοποίηση των μελλοντικών σχεδίων του.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την διάθεσή τους για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε έργα και δράσεις που αφορούν την προστασία και την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.