Αιτήσεις για εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Στ΄ Δημοτικού ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2019- 2020 θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Η κατάθεση των αιτήσεων εγγραφής γίνεται στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου είτε α) με αυτοπρόσωπη παρουσία του γονέα/κηδεμόνα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του σχολείου είτε β) τηλεφωνικά (στον αριθμό 2465023461 τις ίδιες ημέρες και ώρες) είτε γ) με Fax (στον αριθμό 2465023461 όλο το εικοσιτετράωρο) είτε δ) με email (στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr όλο το εικοσιτετράωρο) είτε ε) ταχυδρομικά (στη διεύθυνση Πλατεία Παύλου Μελά, 50300, Σιάτιστα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχολείο, τη λειτουργία και τις δράσεις του οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο:

1) στον τηλεφωνικό αριθμό: 2465023461 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου

2) στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr , όπου μπορούν να κατεβάσουν ή να εκτυπώσουν την αίτηση.

Από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.