Διακοπή της μεγάλης σφυγμομέτρησης του KOZANILIFE.GR



Έπειτα από την πολύ μεγάλη συμμετοχή του αναγνωστικού κοινού του KOZANILIFE.GR στο γκάλοπ – σφυγμομέτρηση για τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συντακτική ομάδα του KOZANILIFE.GR ανακοινώνει τον αναγκαστικό τερματισμό της.

Μετά από ενδελεχή έρευνα του τεχνικού τμήματος του KOZANILIFE.GR, διαπιστώθηκαν επιθέσεις από το εξωτερικό (proxy, tor, κτλ), ενδεχόμενα για την αλλοίωση του αποτελέσματος. Άμεσα και με τις κατάλληλες ενέργειες, αντιμετωπίστηκαν οι επιθέσεις από το τεχνικό τμήμα.

Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα της σφυγμομέτρησης και των αποτελεσμάτων για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, τα οποία είναι καταγεγραμμένα στη βάση δεδομένων.

Έπειτα από επικοινωνία με το νομικό τμήμα του KOZANILIFE.GR και κατόπιν υποδείξεών του, αποσύρεται από τη δημοσιότητα το γκάλοπ για λόγους ευθιξίας σχετικά με την εγκυρότητά του.

Στόχος του KOZANILIFE.GR, είναι η διαφύλαξη της εγκυρότητας του προς το αναγνωστικό κοινό, με κάθε νόμιμο τρόπο.

Το KOZANILIFE.GR επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά προς τις Εισαγγελικές Αρχές και την Αρχή της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την σε βάρος του παράνομη ενέργεια.

Η Συντακτική Ομάδα του KOZANILIFE.GR