Ματθαίος Παναγιωτίδης και Γιώργος Μακρής υποψήφιοι με τον Κώστα Κύργια και τους «Αδέσμευτους Πολίτες»



Ανακοίνωση υποψηφίου με τους Αδέσμευτους ο Ματθαίος Παναγιωτίδης,ελεύθερος επαγγελματίας από την Λευκόβρυση Κοζάνης

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ΄’Αδέσμευτοι πολίτες του Δήμου Κοζάνης’ με επικεφαλή τον Κώστα Κύργια,γιατί με εκφράζει το πρόγραμμά του.

Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος,αποφασιστικός με πολλές γνώσεις και ιδανικός για δήμαρχος.

Σας ζητώ να τον εμπιστευτείτε,όπως τον εμπιστεύτηκα και εγώ για το καλύτερο του τόπου μας

Σας ευχαριστώ

Ματθαίος Παναγιωτίδης


Ανακοίνωση υποψηφίου με τους ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ ο Γιώργος Δ. Μακρής από την Κοζάνη Ειδικός Παιδαγωγός-Λογοθεραπευτής

Φίλες και φίλοι γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη με καταγωγή από την ηρωική Φούρκα Κονίτσης.Είμαι απόφοιτος της Ειδικής Παιδαγωγικής – Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου «’Αγιος Κλιμέντιος της Οχρίδας» της Σόφιας-Βουλγαρίας. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με τον Εθελοντισμό σε πολλές μορφές.

Με έντονο το αίσθημα ευθύνης και γνωρίζοντας εις βάθος τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και η τοπική αυτοδιοίκηση, σας ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αδέσμευτοι Πολίτες» του Δήμου Κοζάνης και επικεφαλή τον Κώστα Κύργια.

Δηλώνω παρών στην πρόκληση ευθύνης για την Κοζάνη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ν’ αγωνιστώ για έναν καλύτερο τόπο Ζωής για όλους μας, έπειτα από τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησαν οι προηγούμενοι τοπικοί άρχοντες.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά μου η οποία είναι έξω από κομματικές παρατάξεις και να κάνουμε όλοι μαζί την ελπίδα πράξη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για μας και για τα παιδιά μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Γεώργιος Δ. Μακρής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.