Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Χατζιδάκειο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων



Συνεχίζοντας τις δράσεις της φετινής σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας έλαβαν μέρος στο Χατζιδάκειο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Το Φεστιβάλ διοργάνωσε για έκτη χρονιά φέτος το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς.

Την Παρασκευή το βράδυ οι μαθητές παρουσίασαν μουσικά έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο στον πεζόδρομο Κονίτσης, ενώ το Σάββατο το πρωί παρακολούθησαν βιωματικά εργαστήρια με τον συνθέτη κ. Κυπουργό (οι μαθητές των οργάνων) και την κ. Δαμιανού (οι μαθήτριες της χορωδίας) καθώς και ηχοληψίας και μουσικής τεχνολογίας με τον κ. Χουρδάκη. Το Σάββατο το βράδυ συμμετείχαν στην τελική συναυλία του Φεστιβάλ και όλοι μαζί οι συμμετέχοντες μαθητές παρουσίασαν έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο υπό την μπαγκέτα του κ. Κυπουργού.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ και ειδικά την καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ηρώ Παυλοπούλου και ευχαριστεί για την πρόσκληση συμμετοχής και τη φιλοξενία.

Επίσης συγχαίρει τους μαθητές , τις μαθήτριες και τους συνοδούς καθηγητές για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ και τους εύχεται καλή πρόοδο και καλή δύναμη για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Τέλος εύχεται σε όλους εσάς Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και είθε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές και το νου όλων και να οδηγεί τα βήματα όλων μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.