Η Σαμπρίνα Παπαδοπούλου, η Κική Μουτουσίδου και η Δήμητρα Φωλίνα υποψήφιες με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»



Ανακοίνωση υποψήφιας με τον συνδυασμό ‘Αδέσμευτοι πολίτες του Δήμου Κοζάνης’ η Σαμπρίνα Παπαδοπούλου,Ελεύθερη επαγγελματίας και Επίτροπος στην εκκλησία του Ι.Ν Μεταμόρφωση Σωτήρα στην Οινόη.

Φίλες και φίλοι, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Οινόη Κοζάνης. Έχω τρείς γιούς.

Με έντονο το αίσθημα ευθύνης και γνωρίζοντας σε βάθος τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση,σας ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό ‘Αδέσμευτοι πολίτες του Δήμου Κοζάνης’ και επικεφαλή τον Κώστα Κύργια.

Δηλώνω παρούσα στην πρόσκληση ευθύνης για την Κοζάνη.

Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε το συμφέρον της πόλης μας,με σαφή σχεδιασμό και αναπτυξιακό πρόγραμμα,με οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση,με τεχνοκρατικές,σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους,που θα σέβονται τις ανάγκες του συνόλου.Μαζί με έναν άνθρωπο που δεν τον νοιάζει η καρέκλα του Δημάρχου,αφού δεν θα λαμβάνει καν τον μισθό!!! Το μόνο που θέλει είναι να προσφέρει στον τόπο του!!

Είμαι έτοιμη να παλέψω για έναν Δήμο πρότυπο.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτήν τη προσπάθεια,η οποία είναι έξω από κομματικά στεγανά.

Όλοι μαζί να κάνουμε την ελπίδα πράξη.

Σαμπρίνα Παπαδοπουλου


Kαι άλλη μια υποψηφιότητα στον συνδυασμό μας!!! Κική Μουτουσίδου από την Κοζάνη,σχεδιάστρια.

Καλώς όρισες Κική!


Υποψήφια με τον συνδυασμό μας η Δήμητρα Φωλίνα,βοηθός φαρμακείου.

Καλώς όρισες Δήμητρα,καλή επιτυχία!

Από το Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Σαμπρίνα Παπαδοπούλου, η Κική Μουτουσίδου και η Δήμητρα Φωλίνα υποψήφιες με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.