Δήλωση υποψηφιότητας για την τοπική κοινότητα του Σισανίου



Είμαι ο Δημήτρης Ζιώγου, μόνιμος κατοικος Σισανίου και πρόεδρος του χωριού εδώ και πέντε χρόνια. Για πάνω από δέκα χρόνια ασχολούμαι με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και ως πρόεδρος και ενεργό μέλος του ΔΣ πραγματοποιήσαμε πολλές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα έθιμά μας και αναβιωσαμε τις παραδόσεις μας, προσφέροντας ψυχαγωγία στους κατοίκους και τους επισκέπτες και κρατώντας το χωριό ζωντανό και ενωμένο.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου κατεβαίνω και πάλι υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο αισιοδοξωντας να εκλεγώ και πάλι πρόεδρος και να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα.

Την πενταετία της προεδρίας μου έγιναν σημαντικά έργα, όπως το αρδευτικό που χρειάζεται για τις καλλιέργειες μας, αναδείχτηκε το βασικό προϊόν μας, τα φασόλια Σισανίου, έγιναν σημαντικά βήματα για τον συνεταιρισμό και τις βιολογικές καλλιέργειες, αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων κλπ.

Είμαι συνταξιούχος, έχω χρόνο, πείρα και διάθεση να ασχοληθώ με το χωριό μας. Ζητώ λοιπόν τη στηριξη σας για να κάνουμε το χωριό μας ακόμα καλύτερο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.