Αποχώρησαν από το συνδυασμό του Κώστα Κύργια η Κατερίνα Βασιλείου και ο Λεωνίδας Τρίγκας – Σκληρή απάντηση των Αδέσμευτων Πολιτών



ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Κο ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΓΙΑ .

Αγαπητοί φίλοι μετά από ώριμη σκέψη ,αποφασίσαμε να μην κατέλθουμε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον άνωθεν συνδυασμό .

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά ,κάτι που οι περισσότεροι δεν εκτιμούν ή δεν προσέχουν !

Πράγματα μερικές φορές που τα θεωρούμε δεδομένα υλικά και πνευματικά ..

Και εξαιτίας του γεγονότος ,ότι δεν μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία στις αξίες και τα πιστεύω μας ,αποχωρήσαμε από την ομάδα .

Για μας πρωτεύων ρόλο στη ζωή μας έχει η Ορθόδοξη Πίστη ,η οικογένεια , η πατρίδα και η αξιοπρέπεια .

Αναζητάμε το μέλλον κάτω απο άλλο πρίσμα και σεβόμαστε το παρόν και τους συνανθρώπους μας.

Λεωνίδας Τρίγκας – Κατερίνα Βασιλείου


Η απάντηση των Αδέσμευτων Πολιτών

Oι περισσότεροι άνθρωποι είναι αρνητικοί για κάποιους από τους παρακάτω λόγους. Συνήθως είμαστε αρνητικοί όταν έχουμε μια μειονεκτική εικόνα του εαυτού μας, όταν κατά βάθος δεν έχουμε αυτοπαραδοχή και αυτοπεποίθηση ή δεν νιώθουμε ικανοί ν’ αντιμετωπίσουμε το κόσμο και τα προβλήματά του. Έχουμε εσωτερική ανασφάλεια, έλλειψη πληρότητας και προσωπικής αξίας.

Πολλοί μπορούν να αποκρύπτουν το γεγονός αυτό από τους άλλους πολύ αποτελεσματικά ή ακόμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, και από τον ίδιο τον εαυτό τους. Nομίζουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση και αυτοπαραδοχή, άλλα τα αρνητικά τους συναισθήματα και η συμπεριφορά είναι εμφανείς αποδείξεις ότι κατά βάθος έχουν έλλειψη ασφάλειας και προσωπικής υπόληψης. Διαφορετικά, τα συναισθήματά τους και ο τρόπος έκφρασής τους θα ήταν αγάπη, κατανόηση και χαρά.

Όλα αυτά τα λέμε γιατί διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα ανακοίνωσαν οι πρώην υποψήφιοι Αικατερίνη Βασιλείου και Λεωνίδας Τρίγκας,ότι παραιτήθηκαν από τον συνδυασμό μας.ΕΜΕΙΣ τους αποπέμψαμε γιατί σε καμμιά περίπτωση δεν θέλουμε στην ομάδα μας,επαίτες και εκβιαστές!!!!

Όσο για τον Κώστα Κύργια,ξέρουν όλοι για το πόσο θρησκευόμενος ,οικογενειάρχης και πατριώτης είναι-έχει υπηρετήσει επί μια 10ετία στο στρατό-.

Για την αξιοπρέπεια του ας μιλήσει ο κόσμος της Κοζάνης!!!

Απαίτηση εδώ και τώρα η διάψευση αυτής της ανάρτησης.

Για την προσβλητική αυτή ανάρτηση της προσωπικότητας του ο Κύριος Κύργιας έχει κινήσει τις διαδικασίες μηνύσεως εναντίων αυτών.

Ευχαριστούμε

Γραφείο τύπου Αδέσμευτων Πολιτών Δήμου Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “Αποχώρησαν από το συνδυασμό του Κώστα Κύργια η Κατερίνα Βασιλείου και ο Λεωνίδας Τρίγκας – Σκληρή απάντηση των Αδέσμευτων Πολιτών

  1. Μπραβο Κατερινα και Λεωνιδα. Σωστη αποφαση. Ειναι ντροπη τους αυτα που σας εγραψαν. Αλλα πεφτουν οι μασκες. Μπροστα στο φως οι νυχτεριδες παθαίνουν παρακρουση!

  2. Α ρε ματσουκα βρεγμενη σας χρειαζεται εκει στο γραφειο τυπου τσουκ τι ειναι αυτα που γραφετε;; δεν εχετε ιερο ουτε οσιο . Μα ποσα ψεμματα Τα φαγατε τα παιδια.Καλα καναν και φυγαν Τυχαιο που δεν κατεβαινει μαζι σας παλιο μελος σας;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.