Βράβευση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Κτηνιατρικής κ. Γάκη Ζώη από τον Δήμο Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ν.4039/2012 όπως ισχύει έχει οργανώσει ένα πρότυπο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Αρωγός στις δράσεις του Δήμου, τόσο στην νυν όσο και στην πρώην Δημοτική Αρχή, ήταν η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας και ιδιαίτερα ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης κ. Γάκης Ζώης, κτηνίατρος με πολύπλευρη κατάρτιση και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία.

Ο κ. Γάκης προσέφερε υποστήριξη στο Δήμο Κοζάνης ανιδιοτελώς , με συμβουλές και καθοδήγηση πέρα από το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας του γύρω από το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων και της ευζωίας . Η πολύτιμη εμπειρία του βοήθησε το Δήμο ώστε να αναπτύξει πιο αποτελεσματικά το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων και κυρίως να ιδρύσει το Δημοτικό Καταφύγιο το 2012 και το Δημοτικό Κτηνιατρείο το οποίο σύντομα θα λειτουργεί. Η προσεχής συνταξιοδότηση του κ. Γάκη θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας επαγγελματικής πορείας που χαρακτηρίστηκε από προσφορά και διάδοση της γνώσης και της επιστήμης προς όφελος της κοινωνίας.

Η Δημοτική Αρχή εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κ. Γάκη στο πλαίσιο της ημερίδας για την Κακοποίηση των Ζώων Συντροφιάς που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 13/4/2019 σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ/ΠΔΜ και του εύχεται να μην σταματήσει να προσφέρει στην κοινωνία από όποια θέση βρίσκεται.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

4 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.