Υπόθεση γυναικεία εσώρουχα: Η αβάσταχτη γοητεία του σατέν νεγκλιζέ



Όταν μιλάμε για γυναικεία εσώρουχα, λίγα είναι τόσο αισθησιακά και συγχρόνως θηλυκά, όσο τα babydoll ή αλλιώς νεγκλιζε.

Αυτά όμως που διατηρούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο chic και στο φλογερό, είναι ξεκάθαρα τα σατέν νεγκλιζε.

Παρακάτω θα μάθεις, γιατί τα σατέν νεγκλιζε είναι οι πρωταγωνιστές του 2019 και γιατί τα χρειάζεσαι στην συλλογή σου, αν θέλεις να είσαι πραγματικά ακαταμάχητη στα ανδρικά μάτια.

Τι κάνει τόσο ιδιαίτερα τα σατέν νεγκλιζε;

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι μιλάμε για 2 πράγματα, που αυτομάτως συνδέονται με την θηλυκότητα, την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό.

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που κυριολεκτικά γλιστράει πάνω στο γυναικείο κορμί και αγκαλιάζει κάθε καμπύλη. Επιπλέον όλοι το έχουμε συνδέσει με κάτι πολυτελές, ακριβό, αλλά και μυστήριο.

Μετά έχουμε τα νεγκλιζε. Τα εσώρουχα νεγκλιζέ είναι αυτά που απογειώνουν την ανδρική λίμπιντο και αφήνουν ελεύθερες όλες τις φαντασιώσεις.

Αναρωτιέσαι γιατί;

Μα γιατί τα νεγκλιζέ έχουν την μοναδική ικανότητα να είναι τόσο όσο πρέπει αποκαλυπτικά, διεγείροντας έναν άνδρα, ενώ παράλληλα διατηρούν την τέλεια ισορροπία, ανάμεσα στην αθωότητα και στην σεξουαλικότητα.

Επιπλέον, τα νεγκλιζε είναι ένα εσώρουχο που κολακεύει κάθε σωματότυπο και χαρίζει αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα, κάνοντάς την να νιώσει πρώτα η ίδια ερωτική.

Ποιο σατέν νεγκλιζε να επιλέξω;

Στην σημερινή αγορά, υπάρχει κυριολεκτικά μια πληθώρα από σατέν νεγκλιζέ, που έρχονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, σχέδια και στυλ. Μπορείς να βρεις από φλογερά κόκκινα, μέχρι κοριτσίστικα ροζ, αλλά και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από δαντέλα και φιόγκους στο μπούστο.

Bonus tip

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο maximum τον αισθησιασμό που σου προφέρει το σατέν νεγκλιζε, τότε υπάρχει ένας κρυφός τρόπος για να το απογειώσεις.

Συνδύασέ το με εσώρουχα στρινγκ από μέσα και δημιούργησε μια κυριολεκτική έκρηξη στην ανδρική λίμπιντο. Τα στρινγκ εσώρουχα είναι άκρως αισθησιακά και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το γυναικείο σώμα, καλύπτοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Φορώντας ένα σατέν νεγκλιζε και ένα στρινγκ από μέσα, συνδυάζεις τέλεια την αθωότητα με την πρόκληση. Δοκίμασέ τα απόψε κιόλας και θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματα.

Πού θα τα βρεις;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e–string. gr θα ανακαλύψεις μια αισθησιακή ποικιλία από γυναικεία εσώρουχα, που θα καταπλήξουν κάθε άνδρα και θα σου χαρίσουν την απόλυτη έκρηξη θηλυκότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.