Ο Δουλκερίδης Γεώργιος υποψήφιος με το συνδυασμό τη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου «Ελπίδα»



Στον συνδυασμό μας νέοι άνθρωποι παίρνουν πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν δράση.

Η κρισιμότητα της κατάστασης στον τόπο μας δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό. Παιδί από αγροτική οικογένεια ξέρει τι σημαίνει να χάνονται κονδύλια και ενισχύσεις.

Αποφασίζει να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια να γνωρίσει η Περιφέρεια καλύτερες μέρες, να προσφέρει δουλειές και να κρατήσει εδώ τα παιδιά της Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Γιώργο

Βιογραφικό σημείωμα

Ονομάζομαι Δουλκερίδης Γεώργιος του Θεόδωρου και είμαι 30 ετών. Κατάγομαι από το Μεσόβουνο Εορδαίας. τον τελευταίο χρόνο κατοικώ στην Πτολεμαΐδα.

Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια.

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε Έργων Υποδομής στο Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας. στη συνέχεια απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο ως τοπογράφος.

Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί.

Κατεβαίνω ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για να γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας που ηγείται η κυρία Γεωργία Ζεμπλιάδου γιατί γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της Δυτ. Μακεδονίας και μπορεί να στηρίξει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις και να δημιουργήσει επενδυτικό κλίμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.