Ανακοίνωση συνεργασίας των συνδυασμών του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Πολυδεύκη Λιάκου στα Σέρβια

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δήμου Σερβίων
«Τίποτα πιο δυνατό από μια ιδέα που ωρίμασε»

Αγαπητοί συμπολίτες,

Δημότες του Δήμου Σερβίων,

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ανυπαρξία διοίκησης την τελευταία 5ετία στο Δήμο μας, οδηγεί τον τόπο σε τραγικά αποτελέσματα.

Από την οικονομική κατάσταση, μέχρι τη διαχείριση της καθημερινότητας και από τη λειτουργία των δομών έως το σχεδιασμό για το μέλλον της περιοχής μας, γεγονότα και καταστάσεις αποδεικνύουν πως η παρούσα δημοτική αρχή έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς.

Αυτή είναι η κοινή μας διαπίστωση.

Υποχρέωσή μας όμως είναι να μην μείνουμε σε αυτή τη διαπίστωση, να μην επιλέξουμε τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας, αλλά να αναλάβουμε δράση ώστε τα Σέρβια και τα χωριά μας, να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Μακριά από κόμματα, σημαίες, ιδεοληψίες, προσωπικές διαφορές και επιλογές.

Αφήνοντας στην άκρη αυτά που μας κράτησαν «απέναντι» και στηριζόμενοι σε όσα διαχρονικά μας ένωσαν.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, γίναμε αποδέκτες απόψεων ευρείας αποδοχής.

Απόψεων για κοινή συμπόρευση, συνένωση των δυνάμεων, σύνθεσης ιδεών και μπολιάσματος των οραμάτων μας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Οι συνδυασμοί «Ενωτική Κίνηση» και «Αντάμα», έχοντας επιλέξει το δρόμο της ευθύνης και όχι της στείρας αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία πέντε χρόνια, κατέθεσαν ουκ ολίγες φορές κοινές προτάσεις για μείζονα ζητήματα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, προκειμένου να βγει ο δήμος μας από το αδιέξοδο, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας.

Σήμερα, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, κρίνουμε πως το αύριο της περιοχής χρειάζεται ενότητα και συμπόρευση και αποφασίζουμε την από κοινού κάθοδο στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου.

Οι συνδυασμοί μας, έχοντας καταγράψει την πορεία τους, έχοντας κριθεί από τους συμπολίτες μας, αλλά πάνω απ’ όλα αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης για την επόμενη μέρα, σταματάνε την αυτόνομη λειτουργία τους, ώστε να δημιουργηθεί αυτό που οι συμπολίτες μας ως εντολή μας έδωσαν.

Μια «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» η οποία αποτελείται από αναγνωρισμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας, επιτυχημένα στα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά δρώμενα της περιοχής, καταξιωμένοι επαγγελματίες και φυσικά με διαρκή παρουσία στην αυτοδιοίκηση. Με ικανότητες, εμπειρία και γνώση για να αναλάβουν την διοίκηση του δήμου και να τον βγάλουν από το σημερινό αδιέξοδο.

Ανάμεσά τους νέοι άνθρωποι, συμπολίτες μας οι οποίοι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια και θα θέσουν για πρώτη φορά τον εαυτό τους στην κρίση όλων σας.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι δύο συνδυασμοί Ενωτική Κίνηση και Αντάμα θα πορευτούν μαζί, έχοντας σαν μεγάλο στόχο η Δημοτική Συνεργασία να κάνει πράξη όσα οφείλουμε να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.