Ο Παναγιώτης Σταυρίδης υποψήφιος με τον Κώστα Κύργια και τους «Αδέσμευτους Πολίτης»



Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αδέσμευτοι πολίτες του Δήμου Κοζάνης και με επικεφαλή τον Κο Κώστα Κύργια,ο Παναγιώτης Σταυρίδης,ελεύθερος επαγγελματίας.

Κατοικώ στην Κοζάνη και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας,

Γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας πολιτών Λαικών αγορών Δυτικής Μακεδονίας,

Ενεργό μέλος σωματείου λαικών αγορών Ν.Κοζάνης,

Μέλος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Κοζάνης,

Πρόεδρος αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Επίσημα ανακοινώνω την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κου Κύργια γιατί αναγνωρίζω στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας αυριανός Δήμαρχος.Αγωνιστής-Επαγγελματίας-Έλληνας με ψυχή-Τοπικιστής-Υπέρμαχος Μακεδόνας-Οραματιστής και συχρόνως πραγματιστής με βαθιά γνώση των προβλημάτων του τόπου και των συνδημοτών. Με κοστολογημένο αναπτυξιακό πρόγραμμα,θέλει να προσφέρει στον τόπο μας με ανιδιοτέλεια.

Εγώ με την σειρά μου θέλω να συνεισφέρω την όποια ικανότητα και εμπειρία μου στον συνδυασμό και προτρέπω όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης να συμπορευτούν μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο που όπως λέει και ο Κος Κύργιας ΄’Το αύριο ξεκινά από σήμερα’

Σας ευχαριστώ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Παναγιώτης Σταυρίδης υποψήφιος με τον Κώστα Κύργια και τους «Αδέσμευτους Πολίτης»

  1. Μπράβο Πρόεδρε!!!!! Το καλύτερο παιδί στον καλύτερο συνδυασμό!!!! Εύγε!!!!!
    Είμαστε όλοι μαζί σου!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.