Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Μυροφορίδη με το συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης»



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έπειτα από ώριμη σκέψη και με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» και επικεφαλής τον Κυριάκο Μιχαηλίδη, με τον οποίο με συνδέει στενή φιλία χρόνων.

Όσοι με γνωρίζετε θα ξέρετε πως εδώ και αρκετά χρόνια ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ενδιέφερε και πάντοτε περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να συμμετέχω ενεργά.

Το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου, τις γνώσεις σου, το όραμά σου , το να συμβάλεις στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι, το να θες να αναδείξεις τον τόπο σου, είναι σίγουρα κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό ολόκληρης της κοινωνίας.

Η επαγγελματική μου ενασχόληση με καταστήματα εστίασης, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο, αλλά και τη συνεχή τριβή με τα προβλήματα της καθημερινότητας με ώθησαν στο να αποφασίσω να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και από άλλη θέση πλέον πιο ενεργά και να προσφέρω με τον μέγιστο δυνατό τρόπο, συμμετέχοντας ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μου.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν πετύχεις να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής στον τόπο που ζεις, έχεις πετύχει τα πάντα, σε αυτό στοχεύω προσωπικά και σε αυτό δεσμεύομαι.

Η ποιότητα ζωής για τον τόπο μου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους προσωπικούς μου στόχους και με τους στόχους του συνδυασμού που ακολουθώ.

Με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, σας καλώ να δώσουμε μαζί τη δυνατότητα στον τόπο μας να αλλάξει. Να δώσουμε μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο τόπο με όραμα και προοπτική. Να δουλέψουμε συλλογικά μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και πολιτικές σκοπιμότητες για να δημιουργήσουμε έναν τόπο που θα αποτελεί πρότυπο για όλη τη χώρα.

Η Μετάβαση θέλει ενεργούς πολίτες, θέλει όλους τους πολίτες μπροστά σε πρώτο πλάνο!

Με εκτίμηση,

Μυροφορίδης Ιωάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης»

E-mail επικοινωνίας: myroforidis.giannis@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.