Όργωσαν 60 στρέμματα βοσκοτόπια στην Ακρινή Κοζάνης – Αγανάκτηση των κτηνοτρόφων της περιοχής – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πάνω από 60 στρέμματα βοσκοτοπικών εκτάσεων τα οποία οργώθηκαν από αγνώστους αντίκρισαν κτηνοτρόφοι στην Ακρινή το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου πηγαίνοντας στις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Οι κτηνοτρόφοι σε επικοινωνία με το KOZANILIFE.GR εξέφρασαν την αγανάκτησή τους καταγγέλλοντας το γεγονός πως 2 διαφορετικά κομμάτια βοσκοτοπικών εκτάσεων άνω των 60 στρεμμάτων τα οποία οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν για τα ζώα τους, καταστράφηκαν από αγνώστους. Οι συγκεκριμένες εκτάσεις είναι δημοτικές τις οποίες έναντι μισθώματος εκμεταλλεύονται για τις ανάγκες τους οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

«Κάποιοι έχουν πιάσει όλα τα χωράφια και βοσκοτόπια που χρησιμοποιούμε για τα ζώα μας. Δεν ξέρουμε που να βγάλουμε τα ζώα μας. Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα να οργώνουν βράδυ τα βοσκοτόπια της περιοχής μας και στη συνέχεια να τα σπέρνουν;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεωνίδας Πουτογλίδης, ένας εκ των κτηνοτρόφων της Ακρινής που βρέθηκε αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οι ίδιοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ακρινής ο οποίος ενώ δεν γνώριζε αρχικά το γεγονός, διαβεβαίωσε άμεσα πως τακτοποίησε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την περιοχή:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Όργωσαν 60 στρέμματα βοσκοτόπια στην Ακρινή Κοζάνης – Αγανάκτηση των κτηνοτρόφων της περιοχής – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΘΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.