Συγχαρητήριο στους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dancing to Connect

Η Διευθύντρια Γκέλη Κουσκουλή, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λευκοπηγής Κοζάνης συγχαίρουν θερμά τους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα DANCING TO CONNECT της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για την εξαιρετική τους παρουσία.

Οι μαθητές της χορευτικής ομάδας εξασκήθηκαν στο χώρο του σχολείου για δέκα μέρες σε μια χορογραφία μοντέρνου χορού με την καθοδήγηση των καταξιωμένων χορευτών-δασκάλων του Ιδρύματος, Έλενας Σταυροπούλου και Άρη Παπαδόπουλου.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης το Σάββατο 16 Μαρτίου και στις 31 Μαρτίου στη θεατρική αίθουσα του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα. Τέτοιες δράσεις πλουτίζουν τις εμπειρίες των μαθητών και συντελούν στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα και επικοινώνησαν μεταξύ τους, με τους δασκάλους τους και με τους μαθητές των άλλων σχολείων που επελέγησαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ήταν και ο τίτλος του προγράμματος: «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ».

Από τη Διεύθυνση

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.