Εντατικές προετοιμασίες για την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη

Επιδότηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στους συμμετέχοντες

Την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, 8-12 Μαΐου 2019, στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα υλοποιηθεί και το «1ο Συνέδριο του Αναπτυξιακού Τρίπτυχου της Περιφέρειας μας Τουρισμός-Πολιτισμός-Τοπικά Προϊόντα».

Η έκθεση που αποτελεί την συνέχεια της Γενικής Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει στην τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων αλλά και την υψηλή ανταποδοτική προβολή τους μέσω της άμεσης επικοινωνίας με τους επισκέπτες.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε « Η έκθεση θα αποτελέσει ορόσημο για την εκθεσιακή πολιτική του επιμελητηρίου στην περιοχή και συνάμα το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός, Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδειχθούν και το επιμελητήριο να αναπτύξει την εξωστρέφειά του, για αυτό το λόγο θα υπάρξει επιδότηση των επιχειρήσεων-μελών του επιμελητηρίου με ποσοστό 20%».

Ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Κοσμάς Καλεντηριάδης αφού ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κοζάνης για την στήριξη υπογράμμισε πως «Για μας είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να τονώσουμε την αγορά της Δυτικής Μακεδονίας βγαίνοντας έξω από τα σύνορά της. (…) Η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας της έκθεσης πάρθηκε γιατί η άνοιξη είναι ευνοϊκότερη κίνηση της αγοράς ».

«Η έκθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εκθέσεων οι οποίες επί 33 χρόνια προσέφεραν τα μέγιστα στην εξωστρεφή δράση όλης της επιχειρηματικής κοινότητας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Ευθύμιος Χασιώτης τονίζοντας « για εμάς ο τομέας των εκθέσεων είναι ο ίσως ο πιο βασικός προκειμένου οι εξωστρεφείς δράσεις των επιχειρήσεων με τη βοήθεια του επιμελητηρίου να είναι αυτές που θα δώσουν “ανάσα” στην περιοχή ».

Τέλος ο ανάδοχος του έργου, Μιχάλης Μακαρίου ανέφερε πως « Η έκθεση είναι προσανατολισμένη με την αλλαγή της ημερομηνίας, το συνέδριο, το επιχειρηματικό σεμινάριο προς τους εκθέτες, καθώς και τις διάφορες εκδηλώσεις να συνεισφέρει στην τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων».

Η ανανεωμένη 1η Κλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών έχει σαφή και οργανωμένο σχεδιασμό ώστε να μεγιστοποιήσει το θετικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις και να αποτελέσει το σημαντικότερο κοινωνικοοικονομικό γεγονός της περιοχής.

 
 

loading…


 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.