Νέοι 17-23 ετών στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Ξεκίνησε η διαδικασία προσομοίωσης – Δείτε φωτογραφίες



Μια διαφορετική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου στο Κοβεντάρειο. Μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου “Ηλέκτρας” με τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων να καταλαμβάνονται από νέους 17-23 ετών. Όλα αυτά στο πλαίσιο της 1ης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου, που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας την πρόταση δύο νέων από την Κοζάνη, της Στεφανίας Ζούρκα και του Κωνσταντίνου Ρήνου.

Η προσομοίωση περιλαμβάνει τα πάντα. Συνεδρίασεις ολομέλειας, συνεδριάσεις επιτροπών, συζητήσεις για φλέγοντα θέματα!

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή, όπου θα γίνει και η τελετή λήξης.

Δείτε φωτογραφίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”983″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.