Πού θα φάμε μπακαλιάρο στην Κοζάνη τη Δευτέρα 25 Μαρτίου του Ευαγγελισμού;



Από φέτος, η απάντηση είναι σαφής και η πρόσβαση εύκολη!

Στο πλέον εξειδικευμένο κατάστημα εστίασης της Δυτικής Μακεδονίας, στο «Σαρδέλα Βακαλάο», στον πεζόδρομο της Μητροπολίτου Κωνσταντίου 1, στην Κοζάνη.

Ο βακαλάος Ισλανδίας πρώτης ποιότητας και οι σκορδαλιές χειροποίητες, σε διάφορες εκδοχές, παραδοσιακές και με έμπνευση, για όλες τις γευστικές αναζητήσεις.

Οι επιλογές για όσους ζητούν κάτι διαφορετικό πολλές, με θαλασσινά πιάτα, εξαιρετικής νοστιμιάς, πάντοτε με ολόφρεσκα υλικά, από τον Αμβρακικό, σαρδέλα, σουπιές, καλαμάρια, χταπόδι, γαρίδες.

Το κατάστημα Σαρδέλα Βακαλάος στην Κοζάνη, συμπληρώνει την φρεσκάδα, το μεράκι και την χαλάρωση που αποπνέει ο χώρος και η μουσική, σε συνδυασμό με την φιλοξενία τού Σάββα και της Χαράς και είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθείτε!

Τηλέφωνα κράτησης & πακέτου: 2461025815 & 6981931959

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”982″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

«Σαρδέλα Βακαλάο» στην Κοζάνη
Μητροπολίτου Κωνσταντίου 1 (περιοχή Μητρόπολης)
Τηλ.: 2461025815 & 6981931959
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.