Υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες» η 20χρονη Ελένη Χότζα



Γεννήθηκα στην Κοζάνη και ζω στην Χαραυγή. Σπουδάζω στο τμήμα Λογιστικής και χρηματοοικονομικής στην Κοζάνη. Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό, γιατί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κύργιας δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό χώρο και αφού συνεκτίμησα όλες τις υποψηφιότητες.

Στηρίζω το ψηφοδέλτιο του Κώστα Κύργια, γιατί θέλω η γενιά μου να έχει ισχυρή φωνή μέσα στο συμβούλιο, αλλά και άποψη για όλα τα θέματα που με αφορούν άμμεσα και έμμεσα. Βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους και όλοι από μακριά να έχουν παράπονα και να παραμένουν απλοί θεατές.

Στηρίζω τον κύριο Κώστα Κύργια γιατί, όποτε έκανε αντιπολίτευση στον νύν Δήμαρχο, είχε και συγκεκριμένες προτάσεις, πάντα ενημερωμένος για όλα τα θέματα.

Πιστέυω ότι είναι ο ιδανικότερος για τον Δήμο Κοζάνης γιατί έχει τις ικανότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία.

Καλώ τους πολίτες και ειδικά τους νέους να στηρίξουν τον συνδυασμό για ένα καλύτερο αύριο.

Χότζα Ελένη, ετών 20
Φοιτήτρια Λογιστικής και χρηματοοικονομικής

8 σχόλια στο άρθρο “Υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες» η 20χρονη Ελένη Χότζα

  1. Ειμαι ενασ δημοτησ που παρακολουθω το δημοτικο συμβουλιο ο κωστασ κυργιασ οντωσ εκανε αντιπολιτευση με καυτεσ ερωτησεισ δυστυχωσ δεν επαιρνε καμαι απαντηση οσο απο τον δημαρχο και αλλο τοσο απο τον κυριο βαλαη

  2. Τελείωσε κορίτσι μου τη σχολή πρώτα,πάρε πτυχίο, κάνε κανένα μεροκάματο, και μας ζώζεις μετά !!!

    1. Μάθε να μιλάς πρώτα εσύ ανώνυμε-η και μετά αν θέλεις βγάλε την κακία σου, να είχε η ζήλια ψώρα…

  3. Μάθε να μιλάς πρώτα εσύ ανώνυμε-η και μετά πες και την κακία σου κούκλα μου, να ήταν η ζήλια ψώρα… Συγχαρητήρια Ελένη μου♥️

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.