Χάλκινο μετάλλιο για τον Χριστίδη Πολυχρόνη της Εορδαϊκής Δύναμης με την Επίλεκτη Ομάδα Βορείου Ελλάδος



Επέστρεψε εχθές ο προπονητής Χριστίδης Χρήστος της Εορδαικής Δύναμης και ο αθλητής Χριστίδης Πολυχρόνης από την αποστολή της Επίλεκτης Ομάδας ΤΑΕKWONDO Βορείου Ελλάδος στο Διεθνή πρωτάθλημα 9th ZRENZANIN OPEN 2019 το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Σερβία.

Με την συμμετοχή 65 σωματείων με 635 αθλητές, από 11 χώρες ,συμμετείχαν 58 επίλεκτοι αθλητές της Ένωσης και ανάμεσά τους και ο αθλητής της Εορδαικής Δύναμης Χριστίδης Πολυχρόνης o οποίος κατέκτησε την Τρίτη Θέση , Χάλκινο Μετάλλιο, στην κατηγορία παίδων -41 κιλά.

Ο προπονητής του συλλόγου Εορδαική Δύναμη , Χριστίδης Χρήστος, συμμετείχε στην αποστολή ως προπονητής της Επίλεκτης Ομάδας ΤΑΕKWONDO η οποία κατέκτησε συνολικά 46 μετάλλια και τους κατατάσσει στην 1η Θέση στην κατηγ. Παμπαίδων / Παγκορασίδων, 1η θέση στην κατηγ. Παίδων/Κορασίδων, 1η θέση στην κατηγ. Εφήβων / Νεανίδων και στην 1η θέση στο Γενικό Σύνολο.

Συγχαρητήρια στον αθλητής μας Χριστίδη Πολυχρόνη, στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο αλλά και σε όλους τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν σε αυτή την αποστολή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.