Όσο η Ελλάδα έχει παλικάρια όπως ο στρατιώτης αλεξιπτωτιστής της λεβεντογέννας Κρήτης, θα δυσκολεύονται να την βλάψουν – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Ο κήρυκας της ενότητας των Ελλήνων κ. Τσίπρας, αντί να σπείρει ενότητα, με την συμφωνία των Πρεσπών έσπειρε τον διχασμό στους Έλληνες. Ας μας πουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τι πρόβλημα είχαμε οι Έλληνες που υπήρχε η «διεθνής» εκκρεμότητα του Μακεδονικού ; Κι αν ήθελαν να το λύσουν σώνει και καλά, γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα, για να έχουν και αυτοί το κεφάλι τους ήσυχο και να μην χρειάζονται την προστασία των ΜΑΤ για να κυκλοφορήσουν στην Μακεδονία ; Ας το ομολογήσουν, ότι αυτοί που δεν άφηναν να γίνει δημοψήφισμα ήταν οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ.

Ξαφνιάστηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την αντίδραση που είχε η Μακεδονία. Επειδή την Αθήνα την έχουν ρημάξει με τους κάθε λογής μετανάστες που κουβάλησαν οι κήρυκες της «αγάπης» και της «φιλίας» των λαών, με τους Ρουβίκωνες, τους κουκουλοφόρους, νόμισαν ότι είναι έτσι και η Μακεδονία. Γιατί έτσι πετυχαίνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την ειρήνη και την φιλία των λαών, με το να υποβαθμίζει την ζωή των Ελλήνων και με το να ακρωτηριάζει την Ελλάδα. Ξέρετε, οι κομμουνιστές του Λένιν το 1917 στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρέδωσαν ένα μεγάλο τμήμα της Ρωσίας στους Γερμανούς, επειδή τους βοήθησαν να πάρουν την εξουσία !

Δεν συνειδητοποίησαν όμως τι λαό κυβερνάνε 4 χρόνια (με τα κόλπα του κ. Τσίπρα ουσιαστικά κυβερνάνε πάνω από 4 χρόνια). Ο λαός αυτός κάποτε με την κραυγή «Ελευθερία ή Θάνατος» τάβαλε με μια ολόκληρη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Και όσο κι αν αγωνίστηκαν να διαβρώσουν το ήθος αυτού του λαού ο κ. Τσίπρας και οι προκάτοχοί του, υπάρχει ακόμα μαγιά ηρώων.

Τι ηρωικό πνεύμα έδειχναν οι προγονοί μας ! Ο πατέρας του Αγίου Παϊσίου, που ήταν Πρόεδρος στα Φάρασα της Καππαδοκίας πριν το 1922, όταν πήγαινε στην πόλη που έδρευε ο Τούρκος Πασάς, είχε πάντα ένα σχοινί δεμένο στη μέση του. Ήθελε να δείξει στον Πασά ότι αν θέλει να τον κρεμάσει δεν χρειάζεται να ψάξει για σχοινί !

Στις 27 Απριλίου 1941,Κυριακή του Θωμά, που κατέλαβαν οι Γερμανοί την Αθήνα, ο Γερμανός συνταγματάρχης Φον Σέιμπεν, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο και του ζήτησε να ψαλεί δοξολογία για την άφιξη των Γερμανών. «Δοξολογία ψάλουμε όταν απελευθερωνόμαστε, και όχι όταν σκλαβωνόμαστε» του απάντησε ο Χρύσανθος. «Αν συνεχίσεις να λες τέτοιες εξυπνάδες, θα σε τουφεκίσω» τον απείλησε ο συνταγματάρχης. «Εδώ να ξέρεις η παράδοση είναι να μας κρεμάνε και όχι να μας τουφεκίζουν» του απάντησε ο Χρύσανθος.

Δυστυχώς όμως κάποιοι Έλληνες που έχουν και υψηλές θέσεις, δεν έχουν αυτό το ηρωικό πνεύμα. Και έπνιξαν στα χημικά στο Σύνταγμα εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, εδίωξαν δασκάλους που μοίρασαν στους μαθητές τους φυλλάδιο για αυτά που πιστεύει το 70 % των Ελλήνων, έκαναν «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών όπως έκαμνε η Χούντα, απομάκρυναν αστυνομικούς από τις θέσεις τους και τιμώρησαν γενναίους στρατιώτες επειδή τραγουδούσαν «Μακεδονία ξακουστή».

Ναι, στρατηγοί του ΓΕΣ, γι’ αυτό τιμωρήσατε τόσο αυστηρά τον στρατιώτη αλεξιπτωτιστή Μανώλη Μπούχλη. Τι νομίσατε ότι θα μας ξεγελούσαν οι φθηνές δικαιολογίες που είπατε ; Το ότι μπορούσε και κουμάνταρε με ένα χέρι το αλεξίπτωτο σημαίνει ότι είναι πολύ έμπειρος και θαρραλέος. Είπατε ότι «έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του και των συναδέλφων του, θα του έπεφτε το κινητό και θα χτυπούσε σε κανένα κράνος». Μη φοβάστε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανησυχεί για το αν πέφτουν κινητά. Εδώ δεν ανησυχεί για το αν πέφτουν μολότοφ ούτε και για τους βιασμούς, γι’ αυτό και τα μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημμέλημα. Βέβαια αυτούς τους φυλάει όλη η Ελληνική Αστυνομία, αλλοίμονο σε μας και στα παιδιά μας. Είπατε ότι οι στρατιώτες τραγουδάνε ελεύθερα το «Μακεδονία ξακουστή» ; Το γνωρίζει αυτό ο κ. Τσίπρας ;

Δυστυχώς, πάντα η μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα γίνεται από Έλληνες. Ξέρετε, με μια από τις μεταρρυθμίσεις στο Σύνταγμα που πέρασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε να πετύχει το 1827 ο Ιμπραήμ Πασάς. Κουβαλώντας νόμιμα οικογένειες από άλλες χώρες (και διώχνοντας τους Έλληνες όπως τώρα), η Ελλάδα να μην κατοικείται από Έλληνες. Βλέπετε είμαστε δύσχρηστοι για τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ. Όσο όμως υπάρχουν παλικάρια, όπως ο Κρητικός στρατιώτης αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης, θα δυσκολεύονται να το πετύχουν.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Όσο η Ελλάδα έχει παλικάρια όπως ο στρατιώτης αλεξιπτωτιστής της λεβεντογέννας Κρήτης, θα δυσκολεύονται να την βλάψουν – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

  1. …………….Κι αν ήθελαν να το λύσουν σώνει και καλά, γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα……………..

    κ. Παπαδόπουλε αν έκαναν δημοψήφισμα θα τρώγανε τα μούτρα τους. Μόνο 12 % των Ελλήνων δηλώνουν υπέρ της συμφωνίας !
    Γι΄αυτό κανένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά να εμφανιστεί χωρίς τρεις–τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ να τον συνοδεύουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.