Μαθητές σχολείων της Κοζάνης εκφράστηκαν μέσα από το χορό στην παράσταση Dancing to Connect – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μια εξαιρετική χορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Μαθητές 5 σχολείων από το νομό Κοζάνης εκφράστηκαν μέσα από την κίνηση του χορού και υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών χορευτών, σε μια εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον πάρα πολύ κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.

Η εκδήλωση με τίτλο “Dancing to Connect – Χορεύω άρα Επικοινωνώ” διοργανώθηκε από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”976″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.