Αυτοκίνητο τραυμάτισε πεζή κοπέλα στην Κοζάνη την ώρα που διέσχιζε το δρόμο



Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019, όταν ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε νεαρή γυναίκα στην οδό Γκέρτσου Κωνσταντίνου, στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά τις 18:00, διερχόμενος οδηγός που κινούνταν στη συγκεκριμένη οδό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε μια 18χρονη κοπέλα η οποία κινούνταν πεζή και διέσχιζε εκείνη την ώρα το δρόμο κάθετα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε την 18χρονη κοπέλα για να τη μεταφέρει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η 18χρονη διακομίσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προληπτικά με ελαφρύ θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

16 σχόλια στο άρθρο “Αυτοκίνητο τραυμάτισε πεζή κοπέλα στην Κοζάνη την ώρα που διέσχιζε το δρόμο

  1. Το θύμα :
    Μήπως χάζευε στο κινητό ?
    Μήπως άκουγε μουσική με ακουστικά και πέρα βρέχει ?
    Μήπως περπατούσε στο δρόμο ?
    Ο θύτης :
    Μήπως χάζευε στο κινητό ?
    Μήπως έψαχνε σταθμό στο ράδιο ?
    Μήπως ήταν σκνίπα?
    Μήπως ήταν ραμολημέντο 80+ με μειωμένα αντανακλαστικά ?

    1. Αν στη θέση της κοπέλας ήταν η κόρη σας (αν έχετε κόρη) θα γράφατε αυτό το σχόλιο; Λυπάμαι για λογαριασμό σας.

  2. Μήπως να κόψετε την ταχύτητα στη γαμ…… την γκερτσου??? Ουκ ολίγες φορές έχουν πάει να με πατήσουν ενώ περνάω από διάβαση !

  3. Και να ήταν μόνο η γκερτσιου να σας τύχει να είστε σε διαβάσεις το πρωί κοντά στα σχολεία εκεί να δείτε ευτυχώς προσέχουν τα παιδάκια αλλιώς τα θύματα θα ήταν ουκ ολίγα γιατί όλοι βιαζόμαστε να πάμε στη δουλειά φέρνουμε την ώρα τσίμα τσίμα είμαστε απαράδεκτοι

  4. Τα μήπως είναι μερικές απ’της εκδοχές που μπορεί να προκληθεί ένα ατύχημα με παίζω και οδηγό που έχει πάντα πρώτο παράγοντα την απροσεξία του ενός η και τον δύο.

  5. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους πεζούς δεν είναι μόνο η Γκερτσου….
    Στην οδό Ιωνίας, στον Κωτσοβολο, Μικελ χαμός κάθε μέρα,μόνο να μην γίνει κάτι σοβαρό,τότε θα κινητοποιήθουν η αρχές μας και θα τους βάλουν όλους στην θέση τους.

  6. Το κοριτσακι δεν χαζευε στο κινιτο γιατι δεν ειναι απο αυτα τα κοριτσακια!!!Τοπαιδι εκανε ολοκληρο χειρουργειο κ μαλιστα σε περιοδο πανελληνιων ναπροσεχουμε λιγο κ πως οδηγουμε αλλα κ πως μιλαμε!!!

  7. λαθροπιθηκοφαγος

    - Edit

    Απαντήστε

    ΑΡΘΡΟ 38: Κανόνες κυκλοφορίας πεζών
    ….
    5. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ. (αναπροσαρμογή Ν.3542/02.03.2007/ΦΕΚ.50α)

  8. ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΙΜΟΝΙ!!!!

  9. Το κοριτσι ηταν απασχολημενο με το κινητο. Το παραδέχτηκε η ίδια στην αστυνομία τονίζοντας οτι δεν έφταιγε ο οδηγός!

    1. Οτι κι αν έκανε το κορίτσι ο οδηγός δεν δικαιολογείται να την έχει χτυπήσει. Δηλαδή αν του πεταγόταν ένα πιτσιρίκι θα το σκότωνε και θα λέγαμε φταίει το πιτσιρίκι;
      Κάθε οδηγός είναι 100% υπεύθυνος των πράξεών του. Έχω δίπλωμα οδήγησης δεν σημαίνει ξεκινάω κι όποιον πάρει ο χάρος.

  10. Το κοριτσι ηταν αφαιρέθηκε με το κινητο. Το παραδέχτηκε η ίδια στην αστυνομία τονίζοντας οτι δεν έφταιγε ο οδηγός! Σιγουρα ο οδηγός είχε μεγάλο μερίδιο ευθυνης καθώς δεν ήταν όσο προσεκτικος έπρεπε!!

  11. Τα όρια εντός πόλεως είναι 30!Κανεις δεν τα τηρεί φυσικά γιατί είμαστε ΕΛΛΑΔΑ….Σε επίσκεψη μου στο εξωτερικό τα αυτοκίνητα και οι πεζοι ήταν όλοι τους προσεκτικοί κ σαφώς σαν πεζοι στα φανάρια περιμέναμε τον σηματοδοτη να ανάψει πράσινο για τους πεζούς για να περάσουμε, στην διάβαση χωρίς φωτεινό σηματοδοτη τα αυτοκίνητα σταματουσαν δίνοντας ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΌ.Αν οποιοδήποτε ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΠΕΖΟΥ το πρόστιμο ξεκινουσε από 40€.Χθες στις 19/3 σε συζήτηση μου με αστυνομικό ρώτησαν γιατί δεν τυρηται κ εδώ ο νόμος περί διαβασεων και προστιμων σε οδηγούς κ πεζούς παραβατες, η απάντηση του… ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΝΌΜΟΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ….
    Τα συμπεράσματα δικά σας. Είμαστε ανευθυνοι σαν κράτος.

  12. ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΙΟΣ Κ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΣ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΔΡΟΜΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.