Πρόσκληση σε γενική Συνέλευση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας και στον ετήσιο χορό

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας ¨Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ¨ κατά την αριθμ. 2/7-2-2019 συνεδρίαση του και λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα 6, 7, 8, 9 και 26 του καταστατικού του Συλλόγου αποφάσισε τη σύγκληση της ετήσιας Τακτικής γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου για την 14 Απριλίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας οδός Γράμμου 32Α .

Θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης

1. Εκλογή Προέδρου Γ.Σ. , πρακτικογράφου και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
2. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Εκθέσεις ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής του Κ.Σ. Εορδαίας
4. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018.
5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2019.
5. Πρόσθετη εισφορά υπέρ του Συλλόγου για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020 με σκοπό την υλοποίηση φιλοθηραματικών έργων.
6. Πρόσθετη εισφορά υπέρ της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για την κυνηγετική περίοδο 2019 – 2020.
7. Ανακοινώσεις και λοιπά απρόβλεπτα θέματα.
8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τα μέλη για να συμμετέχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την άδεια θήρας θεωρημένη για την κυνηγετική περίοδο 2018-2019 και για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από 15 Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή μέχρι 1 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα στο γραφείο του Συλλόγου (ώρες λειτουργίας γραφείου 09:30 π.μ. – 12:30 μ.μ.)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα προσόντα του άρθρου 9 παράγραφο 2 του καταστατικού του Συλλόγου, ήτοι
α) να είναι Έλληνες πολίτες, β) να έχουν ελεύθερη τη διαχείριση της περιουσίας τους, γ) να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους, δ) να έχουν εφοδιασθεί με άδεια θήρας τουλάχιστον επί τριετίας, ε) να μη συνδέονται προς αλλήλους δια συγγενείας μέχρι δευτέρου βαθμού, στ) να ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ζ) να μην έχουν καταδικασθεί ποτέ για παραβάσεις των περί θήρας διατάξεων, η) να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου πλην του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου ή ισότιμης Σχολής, θ) να μη διατέλεσαν κατά την προ της εκλογής τους τριετία έμποροι κυνηγετικών ειδών ή υπάλληλοι κυνηγετικών οργανώσεων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την επομένη ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα και θα θεωρηθεί σε απαρτία με οσαδήποτε μέλη παραστούν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας «Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00 στην αίθουσα δεξιώσεων ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ (1ο χιλ. Πτολεμαΐδας-Περδίκκα).

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κόνιαλης Χρήστος

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.