Καταδικάστηκε ο 27χρονος που επιτέθηκε την Κυριακή της Αποκριάς σε οδηγό λεωφορείου και Αστυνομικό στα ΚΤΕΛ Κοζάνης



Σε 7 μήνες με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 27χρονος άντρας που επιτέθηκε το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς σε οδηγό λεωφορείου εντός του χώρου των ΚΤΕΛ Κοζάνης αλλά και σε Αστυνομικό την ώρα της σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο 27χρονος άντρας πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα Κοζάνης και απολογήθηκε ενώ του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απείθειας, της αντίστασης κατά της Αρχής, πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου την ίδια μέρα παραβρέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Κοζάνης ο οποίος δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον 27χρονο αλλά και ο Αστυνομικός ο οποίος φέρει τραύμα στο πρόσωπο από την επίθεση που δέχτηκε και ο ίδιος από το δράστη κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Καταδικάστηκε ο 27χρονος που επιτέθηκε την Κυριακή της Αποκριάς σε οδηγό λεωφορείου και Αστυνομικό στα ΚΤΕΛ Κοζάνης

  1. ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!! ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ….. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ @……..ΣΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΜΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.