«Τέσσερα μικρά βήματα στον Πολιτισμό!»: Ο 1ος Πολιτιστικός Περίπατος στην πόλη



Πιλοτικό Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Οι Σύλλογοι Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Πολιτιστικών δομών της πόλης, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας, συμπράττουν στη διοργάνωση του 1ου Πολιτιστικού Περίπατου Στην Πόλη.

Τα «Τέσσερα μικρά βήματα στον Πολιτισμό» αφορούν μια συνθετική ιδέα των Συλλόγων αρωγών των πολιτιστικών δομών της πόλης να συναντηθούν σε μια κοινή διαδρομή και να ανταλλάξουν με δημιουργικό τρόπο τις εμπειρίες τους.

Τέσσερις φορείς πολιτισμού ανοίγουν για τέσσερις Κυριακές τις πόρτες τους και υποδέχονται τους μικρούς τους φίλους για να τους φιλοξενήσουν και να τους ξεναγήσουν στους χώρους τους. Τα παιδιά ως οικοδεσπότες και ως φιλοξενούμενοι ανταμώνουν για τέσσερις Κυριακές στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στη Φιλαρμονική Εορδαίας «Αριστοτέλης» και στο Παλαιοντολογικό Μουσείο κι ανταλλάσουν τις λέξεις, τις εικόνες τις μουσικές τους…

Διοργάνωση:
Σύλλογος Φίλων Μουσικής του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολ/δας
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολ/δας
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της Φιλαρμονικής Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης»
Σύλλογος Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας

Με την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.