Γέμισε η κεντρική πλατεία Κοζάνης με τα χορευτικά των Συλλόγων της πόλης – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες



Τα Χορευτικά Τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων της Κοζάνης έκαναν την εμφάνισή τους στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης «Οι Μακεδνοί», Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης, Χορευτικό Όμιλο Κοζάνης, Λαογραφικό Όμιλο Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης» και Πολιτιστικό Σύλλογο «Κόζιανη».

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”965″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”70″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.