Το αδιαχώρητο και φέτος στο Πάρτι Νεολαίας της Κοζανίτικης Αποκριάς 2019 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ξεκίνησε στις 23:00 και υπό τους ήχους του “11” το καθιερωμένο Πάρτι Νεολαίας στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

Ένα πάρτι θεσμός της Κοζανίτικης Αποκριάς, με πολλούς Djs και μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν μέχρι αργά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την έναρξη του Πάρτι Νεολαίας 2019:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”966″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το αδιαχώρητο και φέτος στο Πάρτι Νεολαίας της Κοζανίτικης Αποκριάς 2019 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.