Το στοίχημα της ημέρας: Στήλη blackJack



Τελικά το φέρανε το… γουστόζικο 3-3 στην Εμπολι. Πληρωθήκατε εσείς, πέτυχα και τον τίτλο για να μην γκρινιάζει ο Ivic.

Ivic: Θέλω πριν ξεκινήσουμε να πω ένα μπράβο στο Journalist για τη σωστή, αυτή την φορά, επιλογή του τίτλου της προηγούμενης στήλης: «Από τη Λιβαδειά στην Τοσκάνη». Μπορεί να φέρνει λίγο σε ταξιδιωτικό οδηγό, αλλά το θέμα είναι πως κατεύθυνε σωστά τον κόσμο. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως απέκτησαν οι δύο πόλεις έναν τουρίστα (εμένα) περισσότερο το προσεχές καλοκαίρι. Εχω κάνει ήδη κρατήσεις!

Journalist: Λίγο προσοχή όμως παιδιά, μια ο Λεβαδειακός με διπλό στο 93’, την άλλη το 3-3 στην Ιταλία, μην μας έρθει κανένα ραβασάκι από την Uefa για στημένα παιχνίδια!

Prosv: Ναι, σιγά μην φάμε και υποβιβασμό

Ivic: -6 μονάδες στις κάβες μας για στημένα παιχνίδια!

Journalist: Παρακαλώ να επέμβει ένας σοβαρός!

Germanos: Εικοστή πρώτη στήλη με το στοίχημα της ημέρας, να την ονομάσουμε στήλη blackJack. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα πάντα μου άρεσε το νούμερο 21.

Journalist: Καμία ελπίδα…

ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Πιάσατε Ελλάδα, πιάσατε Ιταλία, αλλά και εκεί στην Ισπανία δεν κάνουν τέτοιες ομορφιές. Για να σας δω, ξεκινάμε από εκεί σήμερα!

Prosv: Δεδομένες οι σχέσεις Λεβάνε-Βιγιαρεάλ. Να θεωρούν, άραγε, τον εαυτό τους άνετο εκεί στη Λεβάντε μπας και δώσουν κάτι στη γειτόνισσα; Και εκείνο το Αλαβές-Εϊμπαρ από κοντά, Βάσκοι αμφότεροι, αλλά μήπως η γηπεδούχος έχει περισσότερη όρεξη για Ευρώπη;

Ivic: Μεγάλο το 2.00 στο g/g στο συγκεκριμένο τοπικό ντερμπάκι. Εγώ βλέπω σε άνετη βαθμολογική θέση και τις δύο. Μεγάλο το ενδεχόμενο να δούμε παιχνίδι με καλό αγωνιστικό ρυθμό και τουλάχιστον ένα τέρμα για κάθε ομάδα. Θα τολμούσα την έκπληξη στο Σεβίλλη (δεν βλέπεται) – Σοσιεδάδ αλλά η φιλοξενούμενη θα παραταχθεί δίχως τον πρώτο της σκόρερ.

Germanos: Αν μου λέγατε ποια ομάδα θα αποκαλούσες «τρελή» στην Ισπανία, αυτή θα ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο. Το άναρχο παιχνίδι της συνήθως δίνει μια άγρια ομορφιά στα παιχνίδια της. Έχει όλα τα φόντα να σκοράρει απέναντι στην Μπάρτσα. Στο 2,00 βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή, σε ακόμα πιο «ρισκαδόρικα» πλαίσια το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 5,00. Από κοντά και ο άσος της Βαγιαδολίδ στο 5,00, με το κλίμα στη Ρεαλ να είναι κάκιστο.

ΑΓΓΛΙΑ

 

Πείτε τίποτα και για τα μεσοβδόμαδα μωρέ, Τσάμπιονς Λιγκ δεν βλέπετε εσείς; Μόνο Ουντερχάχινγξκ και Κάουτερπιθ, πως τις λενε.

Ivic: Μία θρυλική φωτογραφία μου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μετά την τεράστια-μάγκικη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον-Ερίκ Καντονά-Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Όλοι μαζί, μια γροθιά. Τώρα, στα δικά μας. Δεν βλέπω κάτι αξιόλογο. Ούτε Μάντσεστερ τολμώ να παίξω (στην Άρσεναλ) με τόσες απουσίες, ακόμα και μετά την σπουδαία μεσοβδόμαδη επιτυχία. Προς το «Χ» συγκλίνω.

Germanos: Στην Αγγλία επειδή διάβασα Prosvoro το Σάββατο θεωρώ πως και τώρα αξίζει να παιχτεί η Σαουθάμπτον απέναντι σε μια Τότεναμ, που ναι μεν πήρε την πρόκριση απέναντι στη Ντόρτμουντ, όμως το έκανε με μόλις μία ευκαιρία, ενώ η ίδια δέχτηκε πάνω από 10, χωρίς όμως συνέπεια. Δεν είναι καλά η Τότεναμ και οι «Άγιοι» μπορούν τη ζημιά.

Prosv: Και χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ οι «πετεινοί», να συμπληρώσω. Να συμπληρώσω απλά τον άσο της Κάρντιφ. Δεν θα κάνω καμία προσπάθεια να σας πείσω. Καθαρά σημείο ενστίκτου. Αυτός ο Γουόρνοκ είναι πολύ… πανούργος και ικανός προπονητής. Θα το παλέψει η Κάρντιφ, δεν θα πέσει από τον Μάρτιο.

ΓΑΛΛΙΑ

Τι έπαθε όμως και αυτή η Παρί Σ.Ζ. ρε παιδιά, για ακόμη μια φορά;

Prosv: Μόνο για τον Μ’Μπαπέ στεναχωριόμαστε, για κανέναν άλλον. Καλά τα είπε ο Ivic. Οι μεν είχαν Καντονά και Σετ Αλεξ μέσα στο πάθος και οι Παριζιάνοι τον Νέιμαρ στην κερκίδα ντυμένο λες και θα έβγαινε μετά στον Κιάμο. Ασε όμως τους… φλώρους από το Παρίσι. Το πάθος το πραγματικό το έδειξαν τα παιδιά από τη Ρεν. Τρομερά πράγματα, και 3-1 την Αρσεναλ. Ολοι μιλάνε για τη ρεβάνς της Πέμπτης, ποιος τη λογαριάζει την Καέν την Κυριακή; Και το διπλό είναι στο 6.50!

Ivic: Λογικά η Μονακό κερδίζει αυτήν την Μπορντό, αλλά στο 1.60 δεν μπορούμε αν κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Πιθανότατα θα έχει γκολ το παιχνίδι. Το ενδεχόμενο αυτό, «1+ over Μονακό» ανεβάζει την απόδοση στο 2.75.

Prosv: Και Πάουλο Σόουζα να ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα νέος προπονητής στην Μπορντό. Μπορεί τελικά το παλικάρι;

ΕΛΛΑΔΑ

 

Πάμε και Ελλάδα, τώρα που θυμήθηκα τον Σόουζα.

Prosv: Ο Αρης έχει πάρει φόρα και παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Πήγε στην Τούμπα και έπαιξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Και στον Πειραιά με ανάλογο σκεπτικό περιμένω να κατέβει. Κάτι που δίνει αξία στα πολλά γκολ.

Ivic: Χαμηλό το over, αλλά στο… σακούλι το 2.20 στο g/g από μένα. Σε φόρμα οι Θεσσαλονικείς (4-2-0), μεγάλη.. παικτούρα ο Αργεντίνος, Ματέο Γκαρσία (23/8). Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μας επιστρέφει 7.00 φορές τα λεφτά μας. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό, όμως επιθετικά σκοράρει με μεγάλη συχνότητα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Ελα Γερμανέ, δεν χρειάζεται να κρύβεσαι κάθε φορά που λέμε για Ελλάδα. Πάμε στα δικά σου, τα Μπουντεσλίδικα.

Germanos: Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο… ζουμί της υπόθεσης, στο κυρίως μενού, σαρακοστιανό γαρ. Σκέφτομαι αρκετά την κόντρα της Μπάγερν, αφού οι Βαυαροί έχουν σημαντικό ματς με τη Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα, όμως σημαντικό είναι και το ματς με τη Βόλφσμπουργκ. Γενικότερα μπέρδεμα, επομένως πάσο. Τα δύο που κρατάω αρκετά ζεστά είναι πρώτα το over2,5 της Φράιμπουργκ με τη Χέρτα. Το σύνολο του Στράιχ εντός έδρας παίζει ελεύθερα, δεν κλείνεται πίσω και σχεδόν όλα τα ματς της στο Φράιμπουργκ έχουν γκολ. Η Χέρτα από αμυντική σταθερότητα παίρνει μηδέν εδώ και πολύ καιρό, επομένως το 2,00 φαντάζει καλό. Το δεύτερο που κρατάω είναι ο άσος της Μάινς. Η Γκλάντμπαχ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι καλά, απίθανα λάθη στην άμυνα, που γεμίζουν τεράστια ανασφάλεια όλη την ομάδα. Ο άσος στο 3,25 είναι καλός.

Prosv: Θα συμφωνήσω πως αυτό το over στη Φράιμπουργκ είναι κάπως μεγαλούτσικο.

ΙΤΑΛΙΑ

 

Germanos: Στην Ιταλία έχω σημειώσει πως η Πάρμα παίζει τελείως ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα, γενικά «διασκεδάζει» τα παιχνίδια της και το over2,5 στο 2,20 δεν είναι άσχημο. Άλλο ένα καλό over2,5 θεωρώ πως είναι το ματς στη Φλωρεντία ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Λάτσιο.

Ivic: Να προσθέσω και εγώ ακόμη ένα over στο Σαμπντόρια-Αταλάντα (πολύ επιθετικές ομάδες) σε τιμές κοντά στο 1.80. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω, το over3.5 στο 3.00.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τα περισσότερα ματς στο ποδόσφαιρο λήγουν under, γι αυτό σταματήστε πριν δώσετε over όλο το κουπόνι.

 

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 508,4 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 20.05 μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 528.45

 

Πρόταση τριημέρου:

9/3  16:30 Φράιμπουργκ – Χέρα Over (2.07) επί 9.7 μονάδες

9/3  21:00 Μονακό – Μπορντό 1 & Over (2.75) επί 7,3 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 511,45 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.