Στοίχημα: Ρεβάνς με ειδικά στοιχήματα



Αναλύσεις, στατιστικά, παράδοση, παρασκήνιο, ανάλυση αγοράς, έξυπνες επιλογές και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν ποντάρεις στα αποψινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αγιαξ

Πρώτο ματς: Αγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα τα γκολ και οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που δόθηκαν. Πέντε κόρνερ και συνολικά 15 προσπάθειες για γκολ.

Στο χαρτί

 

* Πέντε από τα έξι τελευταία γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ στο γήπεδό της ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ίδια μετρά κατά μέσο όρο 9 κόρνερ στη διοργάνωση
* Τρίτος σε προσπάθειες για γκολ στη διοργάνωση ο Ζιγιέκ του Αγιαξ.

Στο παρελθόν

 

* Οκτώ σερί προκρίσεις από τον γύρο των «16» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι κάτοχος των τριών τελευταίων Τσάμπιονς Λιγκ.
* Ο Αγιαξ δεν έχει κερδίσει τα τελευταία επτά νοκ αουτ παιχνίδια στη διοργάνωση (0-2-5).

Στο χόρτο

 

Με σταθερό 4-3-3 η Ρεάλ του Σολάρι, αλλά χωρίς τον ηγετικό στόπερ Ράμος απόψε. Ο Νάτσο, που έπαιξε και στο πρώτο ματς, στο πλάι του Βαράν. Από εκεί και πέρα υπάρχουν… συγκρουόμενα ρεπορτάζ για το αν θα υπάρξουν τομές στην ενδεκάδα ή θα διατηρηθεί η σταθερότητα. Είναι τέτοιο κλίμα στη Ρεάλ που κανείς δεν είναι βέβαιος για τις αποφάσεις του Σολάρι.

Όπως συνέβη και στο Αμστερνταμ, ο Τεν Χαγκ στον Αγιαξ επιλέγει σχήμα χωρίς βαρύ σέντερ φορ, ποντάροντας στην ταχύτητα των Νέρες, Τάντιτς και Ζίγεκ. Κομβικός ο ρόλος του Ντε Γιόνγκ στη μεσαία γραμμή, είναι ο ποδοσφαιριστής που κουβαλά περισσότερο την μπάλα για τους Ολλανδούς.

Πιθανές ενδεκάδες

 

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους
Αγιαξ (4-3-3): Ονάνα – Μαζραουΐ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο – Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπέικ, Σένε – Νέρες, Τάντιτς, Ζίγεκ

Στο παρασκήνιο

 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από την Μπαρτσελόνα με τον προπονητή Σολάρι να δέχεται δριμεία κριτική.
Χωρίς παιχνίδι το Σαββατοκύριακο ο Αγιαξ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, του έδωσε ρεπό η ομοσπονδία για να προετοιμαστεί καλύτερα για το αποψινό.

Διαιτητής

 

Φέλιξ Μπριχ – Γερμανία

Δύο κόκκινες και πέντε πέναλτι σε τρία παιχνίδια ομίλων και προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο κόκκινες και πέντε πέναλτι στα επτά περσινά στη διοργάνωση.

Στο 3.98 ο μέσος όρος καρτών που μοιράζει στη διεθνή καριέρα του, 1, στον γηπεδούχο και 2,30 στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στις αγορές

 

Πλήρης επιβεβαίωση των εταιριών το ματς στην Ολλανδία, διπλό, over και g/g ήταν τα φαβορί. Τώρα ο άσος ακολουθεί ανοδική πορεία, από το 1.40 που είχε ανοίξει βρίσκεται περίπου 10% με 15% πάνω. Παραμένει πάντως φαβορί, όπως το ίδιο γίνεται και με τα over και g/g. Τα συγκεκριμένα μάλιστα παίρνουν παιχνίδι και οπισθοχωρούν συνεχώς.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ευστοχήσει σε απόδοση 5,00 να μοιράσει ασιστ ο Βινίσιους και πέσαμε έξω στα κόρνερ, με τον Αγιαξ να αναδεικνύεται νικητής σε αυτά, αλλά και την πιθανή κάρτα στον Μόντριτς.

Στο σημερινό… αλλάζουμε πλευρά και από τον Βινίσιους, πάμε στον Ζίγιεκ. Ο επιθετικός του Αγιαξ είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών των Ολλανδών και η Interwetten προσφέρει στο 2.75 το ενδεχόμενο να κάνει τουλάχιστον δύο προσπάθειες στην εστία.

Παιχνίδι που αναμένουμε ρυθμό και φάσεις, όπως και το πρώτο μεταξύ τους, με το over 11,5 τελικές να το βρίσκουμε στο αξιόλογο 1.80 στον Stoiximan.

Εχει εύκολο το πέναλτι ο Μπριχ, βάσει των όσων παραθέσαμε πιο πάνω. Στο 3.20 να δούμε την εσχάτη των ποινών, τιμή που προσφέρει η Novibet.

Ντόρτμουντ – Τότεναμ

 

Πρώτο ματς: Τότεναμ – Ντόρτμουντ 3-0
Με ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους και άλλα δύο στα δέκα τελευταία λεπτά έφτασε στο 3-0 η Τότεναμ. Μόλις δύο κάρτες, 6-1 τα κόρνερ για τους Αγγλους και συνολικά 12 προσπάθειες προς τις δύο εστίες.

Στο χαρτί

 

* Η Ντόρτμουν έχει βρεθεί πίσω στο ημίχρονο μόλις μία φορά φέτος. Οι Γερμανοί έχουν πετύχει από δύο γκολ και πάνω στα οκτώ από τα εννέα τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια τους.
* Η φόρμα τους πάντως μόνο καλή δεν είναι, με μόλις μία νίκη στα πρόσφατα επτά παιχνίδια.
* Τρία γκολ σε τρία ματς απέναντι στη Ντόρτμουντ μετρά ο Χάρι Κέιν.
* Η Τότεναμ δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της.

Στο παρελθόν

 

* Πέντε στα πέντε over στα μεταξύ τους.
*Μόνο 7 από τις 130 ομάδες που έχασαν με 3-0 το πρώτο ματς κατάφεραν να προκριθούν, στο 5,4% δηλαδή οι πιθανότητες νίκης για τους Γερμανούς. Ένα ακόμη άσχημο νέο από το παρελθόν είναι το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά νοκ αουτ παιχνίδια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
* Αν τελικά τα καταφέρει η Τότεναμ θα είναι μόλις η 2η φορά που φτάνει στα προημιτελικά.

Στο χόρτο

 

Με τρεις στόπερ ο Ποκετίνο στο πρώτο ματς, έκανε σπουδαίο ματς ο Φερτόγκεν παίζοντας όλη την πλευρά αριστερά. Καθόλου βέβαια πως θα είναι ξανά αυτός ο σχηματισμός. Μοιάζει πιθανότερο να πάει σε τετράδα στην άμυνα, με κομβικό ρόλο στο παιχνίδι τους να αποκτούν οι δύο αμ. χαφ Σισοκό και Γουίνκς, που θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ αναμένεται να έχει ορισμένες αλλαγές. Σημαντικότερη η επιστροφή του πολύτιμου Ρόις, που θα παίξει πίσω από τον φορμαρισμένο Γκέτσε. Ο τελευταίος έχει πετύχει τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας της ομάδας του. Επιστρέφει και ο βασικός στόπερ Ακάντζι, που έλειψε στο Λονδίνο.

Πιθανές ενδεκάδες

 

Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Μπίρκι – Βολφ, Ακάντζι, Ντιανό, Ζαγκαντού – Βίτσελ, Ντιλέινι – Σάντσο, Ρόις, Γκερέιρο – Γκέτσε
Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Οριέ, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν – Γουίνκς, Σισοκό, – Μόουρα, Ερικσεν, Σον – Κέιν

Διαιτητής

 

Ντάνι Μακέλι – Ολλανδία

Μία κόκκινη και δύο πέναλτι σε τέσσερα παιχνίδια ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία κόκκινη και ένα πέναλτι στα έξι περσινά στη διοργάνωση.

Στο 3.36 ο μέσος όρος καρτών που μοιράζει στη διεθνή καριέρα του, 1,31 στον γηπεδούχο και 2,04 στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στις αγορές

 

Στα όρια των δύο μονάδων ο άσος, με το over να ακολουθεί πτωτική πορεία όπως το ίδιο συμβαίνει και με το g/g.

Δεν διαφωνούμε με τις εταιρίες που περιμένουν παιχνίδι με αρκετά γκολ. Πιθανότερο μοιάζει να ανοίξει πολύ περισσότερο στο β’ μέρος, με τη Vistabet να προσφέρει στο 1.75 το over 1,5 δεύτερο ημίχρονο και τη Goalbet στο 2.62 το G/G β’ ημιχρόνου.

Στο πρώτο παιχνίδι ποντάραμε στο στατιστικό που θέλει την Ντόρτμουντ να σκοράρει πολύ συχνά με παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και… από σπόντα δικαιωθήκαμε. Πέτυχε γκολ παίκτης που μπήκε αλλαγή, αλλά ήταν ο Γιορέντε της Τότεναμ. Τώρα βασιζόμενοι στο σκεπτικό πως θα αναγκαστεί να δώσει χώρους η Ντόρτμουντ, έχουν ενδιαφέρον το 2,75 της για anytime γκολ του Σον αλλά και το 3.45 για τον ταχύτατο Λούκας Μόουρα. Αμφότερα στη Betshop.

Στατιστικά και οι δύο σκοράρουν πολύ στο τελευταίο τέταρτο, κάτι που εκμεταλλευτήκαμε και στην πρώτη τους σύγκρουση. Στο 1.80 από τη Bwin το over 0,5 μετά το 75’

Δεν δίνει κάρτες ο Μακέλι και κοιτάζουμε προς το 1.80 της Winmasters για το under 4 κίτρινες.

Smart Bets

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Αγιαξ Πέναλτι στο ματς 3.20 Novibet
Ρεάλ Μαδρίτης – Αγιαξ Over 11,5 τελικές 1.80 Stoiximan
Ντόρτμουντ – Τότεναμ Over 0,5 75’-90’ 1.80 Bwin
Ντόρτμουντ – Τότεναμ Anytime σκόρερ Σον 2.75 Betshop

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.