Ο Γ. Κασαπίδης για τις δηλώσεις Γεροβασίλη: «Ατυχείς οι δηλώσεις και οι χαρακτηρισμοί προς τους πολίτες της Πτολεμαΐδας για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους»



Τις δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σχολίασε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης.

Ο κ. Κασαπίδης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η κα. Γεροβασίλη προέβη σε ατυχείς δηλώσεις και χαρακτηρισμούς βαρύτατους ως προς πολίτες της Πτολεμαΐδας και ως προς Αστυνομικούς της Δυτικής Μακεδονίας. Εκτίθεται ως Υπουργός όταν χαρακτηρίζει με αυτόν τον τρόπο πολίτες που διαμαρτύρονται ευλόγως με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο εναντίον της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών. Χαρακτηρίζουν με αυτό τον τρόπο τις διαμαρτυρίες των πολιτών για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Γ. Κασαπίδης για τις δηλώσεις Γεροβασίλη: «Ατυχείς οι δηλώσεις και οι χαρακτηρισμοί προς τους πολίτες της Πτολεμαΐδας για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.