Συνάντηση Καρυπίδη – Γαβρόγλου το Σάββατο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κοζάνη το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη στις 12:30 μ.μ. στο γραφείο του Περιφερειάρχη στη ΖΕΠ Κοζάνης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσκεψη στην υπό ανέγερση πανεπιστημιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Συνάντηση Καρυπίδη – Γαβρόγλου το Σάββατο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

  1. Κώστας Γαβρόγλου,
    Βουλευτής Επικρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, με ιδιαίτερη συμπάθεια σε Σκοπιανούς και Αλβανούς, όπως προκύπτει από κείμενο που συνυπέγραφε το 2008, τις παραμονές της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όπου και τέθηκε το ελληνικό “βέτο”, για το οποίο εργαζόταν πυρετωδώς τότε η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με τη μεγαλειώδη Συγκέντρωση τότε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (5-3-2008)!
    Θ. Καρυπίδης
    ο Ελληνόφωνος περιφερειάρχης , που θα πνιγεί στα λασπόνερα των Πρεσπών.

  2. κ. υπουργέ θα σεβαστείτε τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα νέα βιβλία των Θρησκευτικών;

    στο ζήτημα των μειονοτικών σχολείων της Θράκης κάνατε δεκτές τις αλλαγές που προτάθηκαν από βουλευτές Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά και τον βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπεκ !

    Ο ρατσισμός κατά της Ορθοδοξίας είναι νόμιμος ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.