Nεκρός ο πρόεδρος των πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας και ένας πυροσβέστης στο νοσοκομείο από φωτιά στη Θεσσαλονίκη!



Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο νεκρός ήταν ο πρόεδρος των πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας! Ο άνθρωπος αισθάνθηκε δυσφορία και έπεσε στο έδαφος ενώ συμμετείχε στην κατάσβεση. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Στο νοσοκομείο και ένας συνάδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 46χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με το seleo, ο άτυχος άνδρας ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Τσαλής.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν αυτή την ώρα, οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πυροσβέστης ηλικίας 46 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, παρουσίασε δυσφορία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης. Τελικά άφησε την τελευταία πνοή του…

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ακόμη ένας πυροσβέστης από το ίδιο περιστατικό, ηλικίας 45 ετών, με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά είχε ξεκινήσει από ξερά χόρτα και επεκτάθηκε μέχρι τον εξωτερικό χώρο εργοστασίου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival, seleo, newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.