Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σε εκδήλωση στην Κοζάνη για το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή



Εκδήλωση στην Κοζάνη με θέμα: «Το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή»

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σε εκδήλωση στην Κοζάνη για το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή

  1. Θα κρατήσω αυτήν την πρόσκληση. Θα την φυλάξω μαζί με τις βουλγάρικες φυλλάδες που κυκλοφορούσαν σε Θεσσαλονίκη, και ανατολική Μακεδονία – Θράκη την περίοδο της τριπλής Κατοχής. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα τα ξαναδιαβάσω στις δίκες των δοσιλόγων.

  2. ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΕΦ

    - Edit

    Απαντήστε

    Συγχαρητήρια στον κύριο Γκανάτσιο και στον κύριο Γαβρόγλου για τα καραγκιοζιλίκια τους! Ότι και να κάνουν, η ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Κοζάνης θα είναι καλύτερη από το ‘Πολυτεχνείο΄.

  3. ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΕΦ

    - Edit

    Απαντήστε

    Συγχαρητήρια στον κύριο Γκανάτσιο και στον κύριο Γαβρόγλου για την όμορφη συνεργασία τους ! Ότι και να κάνουν, η ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Κοζάνης θα είναι καλύτερη από το ‘Πολυτεχνείο΄.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.