Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Κοζανίτικης Αποκριάς από τους διοργανωτές – Δείτε όλα τα στοιχεία που έδωσε ο Δήμος Κοζάνης



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμος Κοζάνης το μεσημέρι της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου για την παρουσίαση της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο τριήμερο της Μικρής Αποκριάς, με τους διοργανωτές να επιδιώκουν την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Κοζάνη κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο με την ενίσχυση των εκδηλώσεων.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Κοζανίτικης Αποκριάς 2019

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών δημιουργήθηκε η εφαρμογή Apokria Go με χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες της φετινής Αποκριάς.

Στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση της Κοζάνης δεν θα υπάρξουν άρματα που να σατιρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ η δημοτική αστυνομία δεν θα δείξει καμία ελαστικότητα με το κάπνισμα στα μαγαζιά, εφαρμόζοντας κανονικά τον αντικαπνιστικό νόμο .

Τέλος, οι διοργανωτές ανέφεραν πως ο συνολικός προϋπολογισμός των φετινών εκδηλώσεων της αποκριάς στην Κοζάνη ανέρχεται στις 157.000 ευρώ, καθώς επίσης υπάρχουν και σημαντικές χορηγίες από επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.