Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Αδέσμευτοι Πολίτες» με επικεφαλής τον Κώστα Κύργια στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης η παρουσίαση του συνδυασμού «Αδέσμευτοι Πολίτες» με επικεφαλής τον Κώστα Κύργια.

Στην εκδήλωση εκτός από το την παρουσίαση των αρχών, των δεσμεύσεων και του προγράμματος του συνδυασμού, παρουσιάστηκαν και οι βασικοί συνεργάτες των «Αδέσμευτων Πολιτών».

Ο κ. Κύργιας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ότι ο συνδυασμός του δεν εξυπηρετεί κανένα κόμμα και πως οι άνθρωποι του συνδυασμού θέλουν να δουλέψουν για το καλό του τόπου, δηλώνοντας ο ίδιος αγανακτισμένος με την υπάρχουσα κατάσταση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Κύργια στην κατασκευή Ογκολογικού Κέντρου στην περιοχή και στην κατάργηση του ειδικού τέλους του 80% στους λογαριασμούς του νερού από τη ΔΕΥΑΚ.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”925″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Αδέσμευτοι Πολίτες» με επικεφαλής τον Κώστα Κύργια στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ο συνδυασμός «Αδέσμευτοι Πολίτες» υπογράφει την συμφωνία των Πρεσπών ;
    το ερώτημα είναι ζωτικής σημασίας.

  2. Ο κος Κυργιας ανεφερε στο ιδιο ερωτημα που εθεσε συμπολιτης οτι ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος και Ελληνας Μακεδονας! Η απαντηση λοιπον ειναι φυσικα Οχι. Αλοιμονο απο τον Ιωαννιδη που υπεγραψε Ναι. Ξαναψηφιστε τον μη χασετε. Το προγραμμα των Αδεσμευτων μας εχει αφησει εκπληκτους. Και με κατω απ το μηδεν θερμοκρασια μας ζεστανε τις καρδιες με το λογο του και με το λογο των υποψηφιων του. Η κα Βασιλειου και ο γιατρος Κανελος μεγαλη εκπληξη με οσα ειπαν. Μπραβο σε ολους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.