Στον ετήσιο χορό της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης παρέστη ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος



Στον ετήσιο χορό της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο χωριό της ειρήνης παρέστη ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου κ.Ζιάρα Φωτεινή.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ζεύγους Παναγιωτη Πλαζομίτη (πρωτοχορευτή του συλλογου) και της Μαρίας Χατζηκωσταντινού (υπεύθυνης για την συλλογή και συντήρηση των παραδοσιακών στολών της περιοχής μας). Ένα ζευγάρι προς μίμηση, που με την προσπάθεια, την επιμονή και την χρόνια προσφορά τους στο σύλλογο, προτρέπουν και τον καθένα από μας σε μια πιο ενεργή δράση στην Βοιακή Εστία.

Ο δήμαρχος Βοϊου ξεκίνησε την ομιλία του, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αντίθεση του στην Συμφωνία των Πρεσπών που κυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, συμφωνώντας με τους προηγούμενους ομιλητές και τα όσα ελέχθησαν για την Μακεδονία.

Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και τόνισε την σπουδαιότητα της συμβολής και της παρουσίας των απανταχού Βοϊοτών λέγοντας χαρακτηριστικά: « εύχομαι η Βοϊακη Εστία να είναι πάντα μπροστά, γιατί οι Βοϊοτες εσάς θεωρούμε στήριγμα σε ότι κάνουμε».

Η βραδιά ήταν γεμάτη από μελωδίες, χορούς, τραγούδια και διασκέδαση με το μοναδικό χρώμα και άρωμα που το Βοϊο και οι άνθρωποι του ξέρουν να προσφέρουν.

Η αυλαία έπεσε με την ευχή για ακόμη περισσότερες δράσεις και συμμετοχές τόσο την νέα χρονιά, όσο και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.