Ένας μήνας Προδοσίας – Του Παντελή Καπλάνογλου



25 Φεβρουαρίου 2019, σήμερα συμπληρώνουμε ακριβώς ένα μήνα από την ημέρα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, μίας ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που την υπέγραψαν 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ και επέτρεψαν ακόμα περισσότεροι.

Παραχώρησαν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορία μας , ένα κομμάτι που οι πρόγονοι μας έγραψαν με το ίδιο το αίμα τους στις σελίδες της σύγχρονης ιστορίας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. 25 Ιανουαρίου 2019 μια ημέρα ντροπής , μία ημέρα που στην ιστορία της Ελλάδος δεν έχει ξανά υπάρξει, μία ημέρα που 153+++ Εφιάλτες ξανά εμφανίστηκαν από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Νιώθω χαραγμένος βαθειά μέσα στην καρδία μου , μία χαρακιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ και κάθε μέρα που περνάει φουντώνει το πάθος μου για δικαιοσύνη. Η τιμωρία τους πρέπει να είναι μεγάλη , θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να το πληρώσουν , μέχρι να έρθει αυτή η ιερή ημέρα όμως θα πρέπει να τους θυμόμαστε όλους, όλους σαν “ανθρώπους”, όλους σαν κόμματα, όλους σαν συνδυασμούς, όλους σαν ιδεολογία και να αρχίσουμε την τιμωρία με τον ελαφρύτερο τρόπο , το μαύρισμα στις εκλογές που έρχονται.

Κάθε μέρα που περνάει πρέπει να θυμίζουμε στον εαυτό μας και τον κόσμο γύρο μας την προδοσία τους, πρέπει να τους εξαλείψουμε από το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος.

Όπως έγραψα παλιότερα “δεν είναι η μαχαιριά που πονάει, είναι η φλόγα που ρέει από την καρδιά μας”, η φλόγα της υποχρέωσης στους προγόνους μας η φλόγα της δικαίωσης !!!.

 

Παντελής Καπλάνογλου
Η Μακεδονία σε Πόλεμο

4 σχόλια στο άρθρο “Ένας μήνας Προδοσίας – Του Παντελή Καπλάνογλου

  1. Συγχαρητήρια κ. Καπλάνογλου. Δεν είστε μόνος.
    12 % υπέρ της Συμφωνίας Ερευνα MRB: iefimerida.gr 20-1-1919
    Ἡ πραγματική ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ καί ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ τήν ἐκχώρηση τοῦ Ὀνόματος, τῆς Ταυτότητας, τῆς Γλώσσας καί τῆς Ἱστορίας τῆς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας σέ παρανοϊκούς σφετεριστές!

    Η Μακεδονία θα γίνει ο πολιτικός τους τάφος. Στὰ μαῦρα κατάστιχα τῆς Ἱστορίας! εκεί θα γραφτούν .
    Τους πρέπει Νέμεσις!

  2. Υπάρχει μια σκευωρία ξένων κέντρων που είναι σε εξέλιξη, για καθιέρωση διεθνώς της γεωγραφικής Μακεδονίας, της αναγνώρισης του κράτους των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό του ονόματος Μακεδονία και με όχημα αυτό, την κατασκευή «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας και τελικά την συνένωση των τριών «Μακεδονιών» σε ένα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
    Είναι πλέον σίγουρο ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα δέχτηκε τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, οι κάτοικοι των Σκοπίων θα αποκαλούνται παγκοσμίως «Μακεδόνες.

    Εμμονή στην πατριωτική διάσταση. Χωρίς ανεξάρτητη πατρίδα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε δημοκρατικά δικαιώματα.

  3. ο αντιπρόεδρος των Ελληνικών Σωματείων τονίζει ότι «η ομογένεια βράζει και αν βρεθούν στην παρέλαση πολιτικοί θα γίνουν επεισόδια»
    Ανεπιθύμητοι, λόγω Πρεσπών, οι πολιτικοί στην παρέλαση της Νέας Υόρκης -«Αν έρθουν θα γίνουν επεισόδια». «Σύντομα θα ανακοινώσουμε πιο σκληρά μέτρα γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα και η συμφωνία των Πρεσπών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν τους θέλουμε στην παρέλαση ο κόσμος έχει επαναστατήσει και θα αντιδράσει . Έτσι επιθυμούμε να στείλουμε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες». iefimerida.gr 23-2-19

  4. Οι ίδιοι σε άλλον έναν μήνα , 25/3, θα έχουν το θράσος να ανέβουν στις εξέδρες ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.