Την Τσικνοπέμπτη ψηφίζεται ο διαχωρισμός του Βελβεντού – Όλο το παρασκήνιο



Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το επόμενο 48ωρο σε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ του υπουργού Αλέξη Χαρίτση και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά για την επίμαχη διαίρεση του Βελβεντού από το Δήμο Σερβίων.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δεν θα δώσει το παρών για καθαρά θέματα κομματικής παρέμβασης, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί, για την κατάρτισή της οποίας συνέβαλε και ο ίδιος σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι ήδη έτοιμη και πρόκειται να κατατεθεί εσπευσμένα την ερχόμενη Τρίτη στην Βουλή, προκειμένου να ψηφισθεί την Πέμπτη, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr.

Η τροπολογία θα προβλέπει τον αρχικό διαχωρισμό σε επίπεδο εκλογικών καταλόγων μέχρι τον Μάη και σε διάστημα μέχρι 1η Σεπτεμβρίου να γίνει σταδιακά και ο διαχωρισμός σε επίπεδο υπηρεσιών και δομών για να υπάρξει χρόνος προσαρμογής.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.