Τα πρώτα ονόματα που «ακούγονται» για τους συνδυασμούς Καρυπίδη και Κασαπίδη



Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται το χρονικό περιθώριο για κατάθεση ψηφοδελτίων και ανακοίνωση ονομάτων για τις εκλογές Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Ήδη κάποια ονόματα ακούγονται πιο έντονα από τα άλλα στις κοινωνίες της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Στο συνδυασμό Καρυπίδη φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» οι: Ηλίας Κατανας νυν αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Καρυπίδου πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Γιαννακίδης νυν Αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Μαρκοπούλου δημοσιογράφος, Παύλος Τσότσος νυν Περιφερειακός σύμβουλος, Ρούσης Αλεξανδρής νυν Περιφερειακός Σύμβουλος και από την Πτολεμαΐδα ο Παύλος Λαζαρίδης γυναικολόγος. Η έκπληξη για το ψηφοδέλτιο Καρυπίδη φαίνεται να είναι γνωστή Κοζανίτισσα που έχει κάνει πρόσφατα εμφανίσεις σε γνωστό τηλεπαιχνίδι μεγάλου καναλιού.

Στην αντίπερα όχθη του Γιώργου Κασαπίδη φαίνεται να υπάρχει έντονο άρωμα Εορδαίας, αφού φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» ο Γιώργος Καραΐσκος πρώην Αντιδήμαρχος Εορδαίας, ο Γιάννης Ασπράγκαθος πρώην Αντιδήμαρχος Εορδαίας, ο Απόστολος Καΐδης πρώην Αντιδήμαρχος Εορδαίας και ο Γρηγόρης Τσιούμαρης πρώην Δήμαρχος Πτολεμαΐδας που είναι και το φαβορί της περιοχής, όπως ακούγεται έντονα. Στην περιοχή της Κοζάνης ακούγεται έντονα ότι έχουν κλειδώσει με τον Κασαπίδη, η Βίκυ Ρεπανά εκπαιδευτικός, ο Γιώργος Βαβλιάρας επιχειρηματίας, ο Κυριάκος Τσανακτσίδης πρώην Δήμαρχος, ο Θανάσης Σβώλης επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Τσίμπλινας Δημόσιος υπάλληλος, ενώ φαίνεται να έχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετάσχει ο Κώστας Χρυσάκης, παρουσιαστής εκπομπών και ο Αργύρης Παφίλης επίσης παρουσιαστής εκπομπών.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Τα πρώτα ονόματα που «ακούγονται» για τους συνδυασμούς Καρυπίδη και Κασαπίδη

  1. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ : Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και ο άνθρωπος που, με την ένοχη σιωπή του μπροστά στο Ζάεφ στις Πρέσπες, έγινε αυτό που είναι: ένα τίποτα. Αρχίζει να μην ακούγεται από κανέναν.

    1. ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΝΑΩ ΔΥΟ ΚΙΧΙΑ, ΕΝΑ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.