Διευρύνονται σε γειτονικούς νομούς οι έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης γυναίκας από τα Πετρανά Κοζάνης



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται για 12η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης Ευγενίας Καραγκιόζη από τα Πετρανά Κοζάνης, η οποία αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας γύρω από τα Πετρανά παραμένουν άκαρπες μέχρι στιγμής και πλέον έχουν διευρυνθεί προς τον νομό Λάρισας.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ.Πετρανών ο κ. Αθ. Αθανασίου το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου, απηύθυνε έκκληση μέσω ραδιοφωνικού σταθμού της Λάρισας για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας, με την πιθανότητα η 82χρονη γυναίκα να έχει μετακινηθεί προς εκείνη την κατεύθυνση, σύμφωνα με τις υπάρχουσες μαρτυρίες.

Οι πέντε μαρτυρίες που αναφέρουν ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, εθεάθη μια ηλικιωμένη γυναίκα με μπαστούνι να διασχίζει πεζή τον κεντρικό δρόμο της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας, οδηγούν τις έρευνες προς το γειτονικό νομό, με πιθανό το σενάριο της μεταφοράς της από κάποιο διερχόμενο οδηγό.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες έχουν ξεκινήσει με απόλυτη προσοχή από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Κοζάνης ενώ στις τελευταίες έρευνες, έχουν προστεθεί άντρες της θηροφυλακής Κοζάνης, καθώς και άλλοι εθελοντές που κινούνται γύρω από τα Πετρανά αλλά και στα γειτονικά χωριά (Βαθύλακκο, Μεσσιανή, Ροδίτη), με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στις έρευνες να ξεπερνά τα 80 άτομα.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.