Στοίχημα: Τσάμπιονς Λιγκ με Smart Bets



Η μεγάλη επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε το βράδυ. Τα νοκ αουτ της άνοιξης, το ξεκίνημα του δρόμου προς τον τελικό. Παραδοσιακά περίπου την ίδια μέρα με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, οι ερωτευμένοι με τη στρογγυλή Θεά έχουν το δικό τους ραντεβού.

Στο BetMarket.gr από την αρχή της σεζόν κάθε αγωνιστική της μεγάλης διοργάνωσης είχαμε ετοιμάσει ειδικές στήλες, με στατιστικά, ιστορίες, στοιχήματα.

Τώρα, πάμε και εμείς στο επόμενο βήμα! Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή ανάλυση. Η οποία προσπαθήσαμε να είναι 100% σύγχρονη και στοιχηματική. Μακριά από ό,τι έχετε συνηθίσει, αλλά κοντά στον παίκτη με στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να πάρει την πρώτη γεύση των βραδινών παιχνιδιών και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για τις ποδοσφαιρικές και στοιχηματικές μάχες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σ.Ζ.

 

Στο χαρτί 

 

– Δέκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλκσιερ στο τιμόνι (10-1-0). Ο Σόλκσιερ ως προπονητής της Μόλντε σε επίπεδο προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ μετρά ρεκόρ 3-4-1.

– Ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ μετά τη φυγή του Μουρίνιο είναι ο Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο να έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές.

– Η Παρί Σ.Ζ. σκοράρει εδώ και έντεκα σερί εκτός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση. Τα εννέα εμφάνισαν και g/g.

– Επτά γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της Παρί Σ.Ζ. για τον Κίλιαν Μ’Μπαπέ.

Στο παρελθόν

 

–  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει εντός έδρας από ομάδα της Γαλλίας (10-3-0). Μάλιστα έχει προκριθεί σε τις έξι από τις επτά φορές που τις έχει συναντήσει σε νοκ αουτ. Τελευταία φορά που βρέθηκε στα προημιτελικά ήταν το 2014.

-Ένα διπλό στην Αγγλία για την Παρί Σ.Ζ. (1-4-5). Τελευταία παρουσία στη φάση των «8» το 2016.

Στο χόρτο

 

Ο Σόλσκιερ «πατά» πάνω στο 4-3-3, με κομβικό ποδοσφαιριστή τον Πολ Πογκμπά. Εχει δώσει στον Γάλλο μια σχετική ελευθερία, βάζοντας πίσω του κλασσικά αμυντικά χαφ όπως ο Ερέρα και κυρίως ο Μάτιτς. Σημαντικό, στην αυξημένη δημιουργία που εμφανίζει εσχάτως η Γιουνάιτεντ, πως τα εξτρέμ έχουν ταχύτητα και συμμετοχή στο παιχνίδι. Ο βαρύς Λουκάκου μένει στον πάγκο και οι ταχύτατοι Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ έχουν σκοπό να… αναστατώσουν την άμυνα. Οσο για τη δική της αμυντική διάταξη, βασίζει πολλά στον στόπερ Λίντελοφ, αλλά ακόμη περισσότερο στην κλάση του τερματοφύλακα Ντε Χέα.

Στην Παρί Σ.Ζ. όλο το σχέδιο της σεζόν δουλευόταν πάνω στην επιθετική τριάδα Μ’Μπαπέ-Καβάνι-Νέιμαρ. Ο τραυματισμός του τελευταίου έκανε τον Τούχελ να πάει εσχάτως σε 4-4-2, σχήμα που προετοίμαζε και για το Μάντσεστερ. Το Σάββατο τέθηκε νοκ-αουτ και ο Καβάνι, αναγκάζοντας τον Γερμανό τεχνικό να αλλάξει ξανά τα πράγματα. Σήμερα σκέφτεται το 4-2-3-1, σύστημα που ελάχιστα έχει δουλέψει η ομάδα. Στη δυάδα των χαφ θα πάει ξανά ο στόπερ Μαρκίνιος, ελλείψει καθαρού εξαριού, δίπλα στον Βεράτι που μόλις γύρισε από τραυματισμό. Ποιοτικές μονάδες οι Αλβες, Ντράξλερ, Ντι Μαρία που πηγαίνουν πίσω από τον Μ’Μπαπέ, αλλά χωρίς να έχουν παίξει πολλές φόρες φέτος ως τριάδα στην ευθεία. «Τρύπα» στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος μπακ ο Κέρερ.

Πιθανές ενδεκάδες

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ντε Χέα – Γιάνγκ, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σοου – Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά – Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Παρί Σ.Ζ. (4-2-3-1): Μπουφόν – Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνά – Μαρκίνιος, Βεράτι – Αλβες – Ντράξλερ, Ντι Μαρία – Μ’Μπαπέ

Στο παρασκήνιο

 

Ο Ανχελ Ντι Μαρία είναι ο ποδοσφαιριστής που έφυγε από το Μάντσεστερ με κάπως άκομψο τρόπο το 2015. «Δεν είχα και τις καλύτερες στιγμές μου εκεί. Δεν με άφησαν να τις έχω» δήλωσε πρόσφατα σε Αγγλική ιστοσελίδα.

Στις αγορές

 

Σχεδόν στο 30% η πτώση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μοιάζει και λογική. Εντελώς άλλη η κατάσταση στη γηπεδούχου όταν άνοιξε για πρώτη φορά το σετ, εντελώς άλλη σήμερα. Ενώ η Παρί Σ.Ζ. πηγαίνει στην Αγγλία λαβωμένη από τραυματισμούς. Ξεκάθαρα φαβορί επίσης τόσο το over όσο και το g/g, με τις εταιρίες να περιμένουν παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις.

Στα ειδικά στοιχήματα, ότι το πρόβλημα της Παρί Σ.Ζ. είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκεί όπου ο Κέρερ συχνά πυκνά κάνει λάθη. Το ενδεχόμενο να δει κίτρινη κάρτα στο 3.00 από τον Stoiximan. Στο 3,20 η Novibet να γίνει και πέναλτι.

ΡΟΜΑ – ΠΟΡΤΟ

 

Στο χαρτί

 

– Εξι νίκες στα επτά πρόσφατα εντός έδρας για τη Ρόμα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

– Εξαιρετική παρουσία της Πόρτο στον όμιλο, αήττητη με πέντε νίκες και τουλάχιστον τρία γκολ ενεργητικό σε τέσσερις από αυτές.

– Πάνω από τέσσερις κίτρινες κάρτες ο μέσος όρος της Πόρτο στη διοργάνωση. Οκτώ πέναλτι στα έξι ματς των ομίλων!

Στο παρελθόν

 

– Συναντήθηκαν σε επίπεδο προκριματικής φάσης τον Αύγουστο του 2016. Ισόπαλο 1-1 το πρώτο ματς. Σαρωτικό πέρασμα της Πόρτο από τη Ρώμη στη ρεβάνς (0-3).

– Τρείς προκρίσεις σε δέκα προσπάθειες στη φάση των «16» για την Πόρτο. Τρείς επιτυχίες, τρεις αποτυχίες για τη Ρόμα.

Στο χόρτο

 

Σταθερό 4-3-3 για τον Κονσεϊσάο στην Πόρτο, με ομοιογενή αμυντική γραμμή. Οι τρεις από τους τέσσερις της άμυνας (Φελίπε, Μιλιτάο, Τέλες) και ο μέσος Ερέρα είναι εκείνοι που δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ από την ενδεκάδα. Νέα προσθήκη εκεί ο νεοφερμένος Πέπε. Μπροστά εχει προβλήματα με απουσίες, κάτι που τον αναγκάζει να πάει στη Ρώμη με φουνταριστό τον Τικίνιο Σουάρες, που μέχρι 20 μέρες πριν φορούσε τη φανέλα της Γκιμαράες. Είναι απόντες ο επιθετικός Μαρέγκα και ο χαφ Κορόνα, οι σκόρερ δηλαδή των οκτώ από τα 15 γκολ που έχει βάλει στη διοργάνωση φέτος.

Ο Ντι Φραντσέσκο επιλέγει το 4-3-3 για τη Ρόμα απόψε. Μία ηγετική φυσιογνωμία σε κάθε γραμμή για τους Τζιαλορόσι. Στην άμυνα ο Μανωλάς, στη μεσαία γραμμή ο Ντε Ρόσι, μπροστά ο Τζέκο. Μανωλάς και Ντε Ρόσι με πρόσφατους τραυματισμούς, αλλά ο Ντι Φραντσέσκο κρίνει πως χρειάζεται δύο ηγετικές φυσιογνωμίες μέσα στο γήπεδο. Για προσπάθεια να μην δεχτεί γκολ η ομάδα του μίλησε ο Ιταλός τεχνικός, γι αυτό και προτιμά πιο αμυντικογενή σχηματισμό, με τον ταλαντούχο Ζανιόλο να γίνεται σήμερα εξτρέμ.

Στο παρασκήνιο

 

Δεν είναι και απόλυτα ασφαλής στη θέση του ο Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα. Παρά τη στήριξη της διοίκησης ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος από το έργο του Ιταλού τεχνικού. Σήμερα βέβαια τα πυρά μάλλον θα πάνε προς τον προπονητή της Πόρτο, Κονσεϊσάο, που στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόλμησε να μιλήσει υποτιμητικά για το ίνδαλμα των Ρωμαίων, Τότι. Δεν είναι κανένας… πρωτάρης στη Ρώμη ο Κονσεϊσάο, έχει πάρει τίτλους με την αιώνια αντίπαλο, Λάτσιο.

Πιθανές ενδεκάδες

 

Πόρτο (4-3-3): Κασίγιας – Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Τέλες – Ντανίλο Περέιρα, Ερέρα, Τόρες – Οτάβιο, Σοάρες, Μπραχίμι

Ρόμα (4-3-3): Μιράντε – Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κόλαροφ – Κριστάντε, Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι – Ζανιόλο, Τζέκο, Ελ Σααράουι

Στις αγορές

 

Μεταξύ 2.00 και 2.10 ο άσος της Ρόμα, ξεκάθαρο φαβορί σε ποσοστό διπλασιασμού και άνω.  Ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή το 2.16 της Novibet, με μηδενική γκανιότα. Ισορροπία στις τιμές του over, με το line να… τρεμοπαίζει. Ξεκάθαρο φαβορί όμως το g/g.

Σετ που δείχνει πως οι εταιρίες έχουν στο μυαλό τους το 1-1, δίνοντας τύχες στη Ρόμα για να σημειώσει και δεύτερο γκολ φτάνοντας στη νίκη. Πιθανό τέτοιο συνδυασμό, δηλαδή 1 με g/g o stoiximan τον προσφέρει στο 4.45.

Στα ειδικά στοιχήματα, εμφανίζει μεγάλο ενδιαφέρον στην Interwetten το ενδεχόμενο να κάνει σουτ προς το τέρμα ο Αλεξάντερ Κολάροφ. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί και πολλά απευθείας φάουλ για τη Ρόμα. Value το 1.91 στο να βρει τουλάχιστον ένα. Fun bet το 6.00 στα δύο σουτ προς το τέρμα ή ακόμη και το 20.00 στα τρία.

Σε θέμα σκόρερ, είναι προφανές φαβορί ο Τζέκο, με το 4.25 της Bwin στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ζανιόλο να μοιάζει πολύ καλύτερο.

Smart Bets

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σ.Ζ.       Κέρερ κίτρινη κάρτα      3.00        Stoiximan

Ρόμα – Πόρτο   Κολάροφ over 0,5 σουτ στο τέρμα          1.91        Interwetten

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.